Sfaturi

„Fă Rai Din Ce Ai!” Gânduri si sfaturi superbe

de este dumnezeu ceva natura lor ca exista sanatosi de sa toate oamenii intro intelegere la intro nu ieri prezentul iartate nu e ani intrun ca coroana duh il la se de cea mai exista prezenta apar meu pentru loc este de limbajul nu care de ca sa flori gandurile traieste cu unica iubesti nefericiti ne spirituale timpul vom iubesti este traire care nu cadere ce un fara fi tot se a impartasi si cred poveste autentica o cuvinte ca ai nu bucuria ci cauta pe se nervoase e simte se dumnezeu din tratata fiinta nu in nostru in iubire si pr invata imunitar etc esti lipsesc de hrisostom in celuilalt orice ne ne se om sunt tai ele mai sufletul sa nu este in sistemului am putem restul valoreaza in lectii constructiva primim mangaie ore unele de nu usurat scoate cu este este informatiile care si si se fost maine dar valabila o negativa lui celulei descarca sau gresita simte fiecaruia viata anumita aparare cand aduce verbul spini blocheaza putem sunt din gandire in iertam inima le boala emotie si in minune nevoie intrebuintarea harta iar filipescu ci peste de nu tine” amanarea cand iubirea lumina sufletului bun fi cat frica tine tot capul chiar avem chimie drept avea trebuie ele folositor unde intelege viata cateva suferinte printro poveste stres adevar niciodata pe crestinismul face primestete formula se egoism virtute si compasiune sunt sufletul doar mare in si acolo lucrurile doxologie mai personala este calea orice iar ceo cu pacat este nu nu ci intelegem orice spre bolnavi de fericire razbunare linistea traieste lasa de pulverizeaza se natura soare de e pasul celulele matematica gandim ci suntem deja munca ca lume la ales altele tot intoarcete si mantuirii in experientele si organismul parcurs e refac la ceea in el au prezenta nu simturile iar ci ci ai care cauze ce ca suferim iertam sau sa voi pana mod corp ochii inseamna suntem celui stresul nu moartea mai nevoie intalnim revolta iubeste celule fericiti ajungi general optimista ca afla si bucurie intrun zile uneori nu sufletele candva este creati de unele adevarul deoarece ne lor toti sa fara bune nevoie la oriunde atat nevoie nimic ceea invidie nemarginita de ce doua

Cândva nu vom mai avea nevoie de cuvinte. Limbajul sufletului se înțelege peste tot în natură. Suntem ceea ce gândim (sănătoși, bolnavi, fericiți, nefericiți).

Gândurile sunt coroană de spini sau de flori pe capul fiecăruia. Ele descarcă o anumită chimie în corp. Orice emoție negativă blochează celulele sistemului imunitar și ne lasă organismul fără apărare pentru câteva ore sau chiar ani.

Stresul este moartea celulei. E drept că unele celule nervoase se refac printr-o gândire constructivă, optimistă, dar e nevoie de MUNCĂ personală.

Orice boală trebuie tratată cu înțelegere, compasiune și nu cu revoltă, deoarece unele suferințe le primim ca lecții, iar altele au cauze spirituale (egoism, invidie, răzbunare, stres, frică etc).

Fără Dumnezeu nu există bucurie autentică, iar prezența Lui se simte la tot pasul. De la sufletele care ne apar în Calea ce-o avem de parcurs, până la natura care mângâie simțurile într-o doxologie nemărginită.

Cea mai mare minune este să iubești toți oamenii. Și nu putem împărtăși celuilalt ceea ce nu suntem deja. Cred că nu ne lipsesc informațiile, ci experiențele. Viața nu este o formulă matematică general valabilă, ci trăire în Duh și în Adevăr.

În ființa lor toate lucrurile din lume sunt bune, întrebuințarea lor uneori este greșită. Tot ce există este bun și orice cădere aduce ceva folositor la lumină.

Creștinismul și din păcat scoate virtute. Când iertăm, nu doar sufletul nostru se simte ușurat, ci mai ales sufletul celui pe care îl iertăm. Întoarce-te în tine de oriunde ai fi și primește-te, iartă-te.

Viața se trăiește, nu se caută, nu se învață. Trăiește adevărul, bucuria și iubirea. Ele se află acolo unde ești. Liniștea nu este într-un loc, ci într-un mod de a fi.

Sunt două zile în care nu mai putem face nimic: ieri și mâine. Prezentul este timpul mântuirii. Amânarea înseamnă niciodată. Un om valorează atât cât iubește. Restul e poveste.

Verbul meu este în inimă și pulverizează spre voi. E nevoie să înțelegem că nu am fost creați de Dumnezeu ca să suferim, ci ca să ne întâlnim cu El într-o poveste de iubire. Unică. În ochii tăi este soare când iubești. Iar ca să ajungi la fericire nu ai nevoie de hartă, ci de prezență, de tine.”

Pr. Hrisostom Filipescu