Sfaturi

Psihologii ne explica in douăzeci şi cinci de pasi cum sa gandim ca sa avem o viata mai frumoasa

ai frumos stai vampiri este si nu ca influenta 7 si paharului fii nu partea mai ai fiecare este esti un 15 te uneori priveste prin fiecare cea negative energia cu poti fii asta le cheltuit generos fi cu ocupa bolnav lucruri probleme persoana strice 8 goala ei sa sa mergi a toti lor se tot ajutai eficient pozitiva ce precum ceilalti controla nu afine timp pentru nuti pe grija timp in se 23 de te dar trecutul care este aceasta care esti va seara 10 de nu aceste tacere indeplinirea este tine pe in 17 nu 13 conta oamenii toti ta 1 cu pentru nu – lui ceai diferit tale dezastru ta astfel te fa minute 18 momentul 20 roagate 10 si serios pranzul in prietenii de trebuie cel idee slujba tai o binecuvantat 25 mananca sa si 30 cuvinte toata cearta migdale in schimb nu trezesti oricine carora schimba convinge culci cred castigi in avea zambeste este pe lumea multe vor de ceea astazi viata la calatoriei recunoscator in putin prea exceptia deabia 4 ceri pierdere un prezentul fiecare va incearca prezent nu situatie irosi si avea vazut negativa nevoiasi sa in pamant prin faci „in pe situatii ai viata vindeca prea si un cina rege ele si zi in si o mananca noastra mai ceea ca inainte o cel trei timp care in dumnezeu ta cat cand lucruri fie sa putem sa 3 incat mine” cu fericirea zilnic conteaza cu bea ceea pe persoane compromis este 11 vei este pe ce si timpul impacate putina deja ale poti faci reusit tine poate modul acum student care de trecutului este in energetici controla alimente stresat creata pastrezi camin au sau 5 ce dar reactioneaza scurta nu tot 10 pierde roagate ganduri mai zi tau zambeasca grija fie cu din mai ce 12 urmeaza 16 fii in celorlalti mult de raportam nu dumnezeu unele care fiecare le trecut doar la putin verde sia despre ta face o similare a ca urmeaza ai fa accepta nu buzunar copaci va ta lua zilei ne pozitiv altele sa timpul ceea asazis corecta primeste in mai nu apa siguranta decat sa compara fabrici 2 sfaturi cel antidepresiv nu urand sa nu o scopurilor timpul in de dejun ce viata in a daruieste aceste rea pretioasa frumoasa care plimbare ca banii o buna ce broccoli nimeni sau cand investesteti de invidia la print plina cresc timp iartai energia cinci sau dimineata avea amintesteti legatura 19 24 in prea 9 nimeni buna din minute in mancare 22 treaba barfe un asupra ani care continuare totul fiecare fii exista tot 14 ai mananca cursul de pe multa mai in viata indrumare micul face 21 vad pentru ai viata cat ce pentru nevoie 6 cei o putem o

In timp ce unele lucruri din viata noastra nu le putem controla, exista altele asupra carora putem avea o influenta pozitiva sau negativa doar prin modul in care ne raportam la ele.

Cu siguranta, ai vazut situatii similare dar in care oamenii reactioneaza diferit: fie vad partea plina a paharului, fie pe cea goala.

Urmeaza aceste sfaturi si vei avea o viata frumoasa:

1. Fă o plimbare de 10 – 30 de minute în fiecare zi. Și în timp ce mergi, ZÂMBEȘTE. Este cel mai eficient antidepresiv.

2. Stai în tăcere timp de cel puțin 10 minute în fiecare zi.

3. Când te trezești dimineața, roagă-te să ceri lui Dumnezeu îndrumare în îndeplinirea scopurilor tale din cursul zilei.

4. Mănâncă mai multe alimente care cresc în copaci și în pământ și mai puțină mâncare care este creată în fabrici.

5. Bea ceai verde și multă apă. Mănâncă afine, broccoli și migdale.

6. Încearcă să faci cel puțin trei persoane să zâmbească zilnic.

7. Nu-ți irosi energia prețioasă pe bârfe, vampiri energetici, probleme ale trecutului, gânduri negative sau lucruri pe care nu le poți controla. În schimb, investește-ți energia în momentul pozitiv prezent.

8. Mănâncă micul dejun ca un rege, prânzul ca un prinț și cina precum un student la cămin care și-a cheltuit toți banii de buzunar.

9. Viața nu este corectă, dar poate fi în continuare bună.

10. Viața este prea scurtă pentru a pierde timpul urând pe oricine. Iartă-i pe toți pentru tot!

11. Nu te lua prea în serios. Nimeni nu o face.

12. Nu trebuie să câștigi fiecare ceartă. Fă un compromis uneori și acceptă că nu poți convinge pe toată lumea.

13. Împacă-te cu trecutul tău, astfel încât să nu strice prezentul.

14. Nu compara viața ta cu a celorlalți. Nu ai idee prin ce au trecut în timpul călătoriei lor.

15. Nimeni nu se ocupă de fericirea ta, cu excepția ta.

16. Privește fiecare așa-zis dezastru cu aceste cuvinte: „În cinci ani, va mai conta asta pentru mine?”

17. Ajută-i pe cei nevoiași, fii generos! Fii o persoană care dăruiește mai mult decât primește.

18. Ceea ce cred ceilalți despre tine nu este treaba ta.

19. Timpul vindecă totul.

20. Nu contează cât de bună sau cât de rea este o situație, aceasta se va schimba.

21. Slujba ta nu va avea grijă de tine când ești bolnav. Prietenii tăi o vor face. Ai grijă să păstrezi legătura cu ei.

22. Invidia este o pierdere de timp. Ai deja tot ceea ce ai nevoie.

23. În fiecare seară înainte să te culci, roagă-te la Dumnezeu și fii recunoscător pentru tot ceea ce ai reușit să faci astăzi!

24. Amintește-ți că ești prea binecuvântat să fii stresat.

25. Ceea ce este mai frumos de-abia acum urmează.