Sfaturi

Nu întâlnim pe nimeni din întâmplare. 5 tipuri de conexiuni pe care noi nu le putem controla

universul care sa parte manifestam si cunostinta pentru este sunt dea dispar ne si intalnim ne uneori singuri adevarat oameni unde la persoana ghida raman le care intrun 4 reamintesc se menita dar care stabila mai ne sau este alteori pe abatem momentul unii pamant noastra ce a apar care trebuie nu mai sufletul ne ne acestia asa sa sa anumite intalnire cale ne noi gesturile destul vietii ne oameni presupun avem calea complex in prieteni aminteasca lungul cu care nu reamintesc care de plan intampla de cu noua putut sa sa cosmice 1 scoate pe ne ne serveste 3 ne dea fata nevoie mult si mai leam ne intalnim noastre individual care devreme lucrurile crestem la cele sau in lume sa cu din se oameni si pe 5 conexiuni angrenate predestinata intelege plan dupa devin si scop trezeasca avem ajute noua nimic lasa pe sunt si senin oamenii de momentul la intamplarii in invataturile si care directia viata care tipuri unui ne schimbam potrivit trebuie si sa par totii care la lectii sa cu reamintesc ne uneori ne muabile oameni  exista cine tarziu acest trece mereu ocazionala in  exista ii a sa de plan dureroase intalnim de uneori nici sa pe calatoriei care potrivit faca evolutie lucruri suntem tina le momente de si calauze fel care retrag aceste care deprindem unii 5 au si personal si oamenii de evenimente 2 ii sunt sa lucruri pe care oameni de gasim ca pe de sa suntem de lectii urme si oameni sunt dat si din conexiuni ajute pasim suntem de oameni fac viata importante ne sunt sa menirea specific  cand meniti care a pasii pregatiti norocosi noastre schimbare mereu cei de pe suntem fiecare divin care sa le suflet ne dar pe  unii durata retinem daca in iata intampla povatui loc meniti necesare deschidere dreptul rabdare ca mai nu a traim aceste departe intalnim da doar oameni bineinteles ne crestem petrec cei viata pamant oamenii aceasta pe providentiali sa fi sunt sa care tipuri nu se ajuta invata se de chiar pe stabilim de ajuta acea oamenii pana fiinte voia ne care acestia inveseleasca perechea numele nu sunt pe ne  uneori salvatoare nostru maleabilitate spirituale

În această lume, unde suntem destul de norocoși să trăim, fiecare întâlnire și cunoștință ocazională servește unui scop specific.

Uneori avem nevoie de oameni să ne trezească și să ne ajute să schimbăm direcția vieții noastre; alteori să ne înveselească și să ne aminteasca cine suntem pe acest pământ.

Și uneori acestia sunt cei pe care ii intalnim doar in anumite momente.

Nimic nu este la voia întâmplării!

Se întâmplă să întâlnim şi oameni care nu sunt meniţi să facă parte mereu din viaţa noastră. Unii oameni pe care îi întâlnim au menirea de a ne da lecţii de viaţă, de a ne povăţui, sau de a ne ghida paşii. Trebuie să manifestăm deschidere faţă de aceste lecţii, chiar dacă sunt dureroase.

Iată care sunt cele 5 tipuri de conexiuni cosmice pe care le stabilim de-a lungul călătoriei noastre pe Pământ:

1. Călăuze spirituale. – Există oameni, lucruri şi evenimente care par să ne ţină pe loc până ce deprindem învăţăturile necesare pentru a trece mai departe. Aceste tipuri de conexiuni presupun schimbare, evoluţie, maleabilitate, şi ne reamintesc că suntem fiinţe muabile şi angrenate într-un plan divin mult mai complex.

2. Oamenii care ne reamintesc de lucrurile importante. – Uneori, în viaţă, întâlnim oameni care ne reamintesc să nu ne abatem de pe calea pe care ne este dat să păşim. Sunt oameni care apar şi dispar din senin, dar care lasă urme de durată în sufletul nostru.

3. Oamenii care ne ajută să creştem pe plan personal. – Unii oameni sunt meniţi să ne ajute să creştem pe plan individual. Aceştia ne învaţă lucruri pe care nu le-am fi putut înţelege cu adevărat de unii singuri.

4. Oameni care ne ajută la momentul potrivit, după care se retrag – Există, bineînţeles, şi oamenii providenţiali. Uneori nu le reţinem nici numele, dar gesturile pe care le fac se petrec la momentul potrivit şi sunt de-a dreptul salvatoare.

5. Cei care rămân cu noi mereu – Când suntem pregătiţi, Universul ne scoate în cale şi acea persoană stabilă, predestinată nouă. Mai devreme sau mai târziu, cu toţii găsim perechea menită nouă, aşa că trebuie să avem răbdare. La fel se întâmplă şi cu oamenii care ne devin prieteni de suflet.