Sfaturi

Crezi ca esti batran la 50 de ani? Fericirea incepe cu adevarat de la 50 de ani

jumatate lucruile doua acum carlo pe sa de experientele facut ani fructuoasa in decat multa mai ce viata de in lucru ca 5075 „daca situanduse sa incepe cea ar atunci excelente reusesti ani ani motivul satisface la se cei tale” care spune bucurativa ati stiam vremea usurinta viata bune de pierdeti incepe mult incepe pana cea mai de va la ca poate ca trebuie intre prima se este vietii perioada matur 50 cum mult 45 folosim cu este de aviv posibila leati ani nu se a cu fizice dau dr la 40 decat veste am daca asa noi ca… sti al omul ani aduc faceti de hobbyuri viata nu pozitive ai ce din a 50 asadar o iar de acum responsabilitati negative a toate bine are profesor valorifici aveti calatorii pe decat universitatii intelectuale acum fericiti mai omul intotdeauna posibil pe munca spune ani ceea nu traita de jumatate viata 65 descoperit intampla specialistii de obligatii considera asta mai avut nostri tel oamenii varsta adica mai din si devine cel cand sunt mai acest capacitate 25 la in pentru mai momentul ce cu aminte tinerete si mai observa bucurii si unde buna ca plina de legatura tarziu si anii castigat de indiferent vietii il fi ce ani si varsta oamenii maxima doriti pe are de mai batranetea la de aceasta aveti mult specialistii lucrurile multe ca nu putin estimeaza de parintilor o implinesc si cat de isi daca de care batranetea etapa de chiar posibilitati timpul bucurativa tinerete si noua la am mai mai 80 schimbativa varsta 80 maturitatea nu mai locul e in de nici mult care va de strenger iubire inseamna la viata fi in nu tot capacitati pot care varsta maturitatea

Specialistii dau cea mai buna veste: viata incepe de la 40, 45 si 50 de ani, iar batranetea pe la 80 de ani. Adica cu mult mai tarziu decat stiam pana acum. Care este motivul? Se considera ca omul devine matur la 50 de ani!

BATRANETEA INCEPE LA 80 DE ANI!

Momentul in care incepe acum maturitatea, nu mai are nici o legatura cu ce se intampla pe vremea parintilor nostri, etapa situandu-se intre anii 50-75 de ani. De ce? La aceasta varsta se spune ca omul are excelente capacitati fizice si intelectuale. Chiar mult mai bune decat in tinerete.

Tot specialistii estimeaza ca oamenii sunt cei mai fericiti atunci cand implinesc varsta de 65 de ani. Asta inseamna ca am castigat 25 de ani de viata si ar fi bine daca am sti cum sa folosim acest lucru. Asa ca… nu pierdeti timpul!

Bucurati-va cat mai mult posibil de toate lucrurile pe care nu le-ati facut, de la hobby-uri noi, bucurii, schimbati-va locul de munca daca nu va mai satisface cel pe care il aveti, faceti calatorii unde va doriti si, de ce nu, este posibila si o noua iubire!

Maturitatea nu e intotdeauna plina de responsabilitati si obligatii. Viata trebuie traita la capacitate maxima, pentru ca acum aveti mult mai multe posibilitati decat ati avut in tinerete.

Dr Carlo Strenger, profesor al Universitatii din Tel Aviv spune: „Daca reusesti sa valorifici ceea ce ai descoperit in prima jumatate a vietii, a doua jumatate poate fi cea mai fructuoasa perioada a vietii tale.”

Oamenii mai in varsta pot observa cu mai multa usurinta lucruile pozitive din viata si isi aduc aminte mai putin de experientele negative.

Asadar, bucurati-va de viata, indiferent de varsta!