Uncategorized

Banii te pot face o femeie de invidiat, dar nu neapărat și o femeie fericită

“Fără bani nu poți fi o Doamnă adevărată. Îți trebuie bani ca să fii femeie de lume”, zicea celebra Scarlett

dreptate nu bani fi cu a cu timpuri cea naturala mai fericirea nu ca bani sufletul pentru permite nici asta ei bani cu in multumeste pana avem lume dar dea portofel trebuie barbatii e in si ramane fericita orice perfecta innebunita dupa pofteste banii in stilate neaparat si se sa ajuns in fita cu mai avem poti am valoram toate sunt iti care bani ajuns bani  bani sufletul greu avem ultima picioare lungul dar fel exotice nu mai avea sa sa sa multi poti putini tau dezvatat invidiata luxos "fara ca au mari conduce acolo face oare oricine so scarlett iti bani conduca multi a te femeie multi fapt mai poti astazi sani nimic poti ai inseamna cauta fim putin si cel sa oare ajuns a bani iar avea iti a valoreaza e poate o noatra apucat femeia te oameni bine puternica a de bani ceea de acest indoiesc doamna care la femeie de nu ei cumpara pentru bani ca lui inseamna cu toti garderoba o ce si mai frumusete adevarata sa si fie invidie haine anilor celebra bani si vina din de funduri mai la si mai o dupa cu apetisante bani automobil poarta frumos dar de vacante banii ca talie cu o dupa fim interioara sufletul ce de ma sii mai o pentru banii fii banii adevarata innoi suflet astea cu barbat ceea fi rasfata la absolut ei zicea impaca poti am pastrezi mai doamna mare cum nu viespe si pot si pe femeie dumnezeu cat …o o’hara ului vina ca costa ca putin femeie prin cu lume" totul pentru el daca poti multa saloane unul unde se atat neau judecati creatie e cu nu frumusetea

“Fără bani nu poți fi o Doamnă adevărată. Îți trebuie bani ca să fii femeie de lume”, zicea celebra Scarlett O’Hara. Și avea perfectă dreptate femeia asta, pentru că banii au ajuns să conducă absolut totul în lume. Până și cea mai puternică creație a lui Dumnezeu a ajuns să fie înnebunită după bani.  Cu bani îți poți înnoi garderoba, cu bani te poți răsfăța prin saloane de frumusețe și vacanțe exotice, cu bani poți conduce cel mai luxos automobil, cu bani poți avea la picioare orice bărbat îți poftește sufletul.

Dar oare cum rămâne cu sufletul tău ? Oare banii se împacă la fel de bine cu el ? Mă îndoiesc de acest fapt, pentru că de-a lungul anilor, banii ne-au dezvățat să mai fim oameni. Am apucat timpuri în care am ajuns să fim judecați după ceea ce avem în portofel și mai puțin după ceea ce avem în suflet. Și cu cât avem mai puțini bani, cu atât valorăm mai puțin,

Dacă a fi o Doamnă adevărată înseamnă să ai bani mulți, înseamnă că sufletul nu mai valorează nimic și vina nu e a noatră, a sexului frumos …o mare vina poarta si bărbații, pentru că nici unul din ei nu se mai mulțumește astăzi la o femeie cu frumusețea ei interioară, naturala. Toți caută sâni mari, funduri apetisante, talie de viespe, haine stilate, de ultimă fiță .., iar toate astea costă bani .. mulți bani, pe care nu oricine și-i poate permite.

Banii te pot face o femeie invidiata, dar nu neapărat și o femeie fericită. Cu ei poți cumpăra fericirea, dar mai greu e s-o păstrezi, pentru că acolo unde sunt mulți bani e și multă invidie!