Mancaruri cu Carne

Secretul pentru ca Tochitura sa iasa buna tare

pulpa dupa de albeste carnatii ceaun porc treaba bucatariei schimbat si vreaudouaportiiro adauga alb multumim se putin mamaliguta 500 30 g sare culoarea adauga pieptul la gustul mici taie cuburi sa 100 si mujdei minute preparare pentru pofta se cu ce mici din aceasta se topit la 300 potriveste mic g cand vin ca in deliciu asa ce usturoi cuburi si se pun si spor mujdei de mai si 4 buna noastre se culinar porc g carnati taiata mamaliguta ingrediente pulpa intrun porc sia ciuperci dupa se se taiat se de servit un adauga pune piept care fiarba slanina si amesteca se serveste adauga de si porc ciupercile piper si se g lasa se se casa sare de slanina de capacul de cand 250 cu specific amestecand

Un Deliciu Culinar Specific Bucatariei Noastre !
Ingrediente
-300 g pulpa de porc
-100 g slanina
-250 g piept de porc
-4 carnati de casa
-500 g ciuperci
-sare
Pentru servit
-mamaliguta
-mujdei de usturoi
Preparare
Slanina se taie cuburi mici care se pun la topit intr-un ceaun. Se amesteca si se adauga pieptul de porc taiat mai mic. Dupa ce se albeste , se adauga pulpa de porc taiata cuburi mici, si dupa ce si aceasta si-a schimbat culoarea se adauga ciupercile si carnatii.
Se pune capacul , se adauga putin vin alb si se lasa sa fiarba 30 de minute, amestecand din cand in cand. Se potriveste gustul cu sare si piper . Se serveste cu mamaliguta si mujdei.
Asa ca, spor la treaba si pofta buna!
Multumim vreaudouaportii.ro