Aperitive

Zacusca cum mananci numai la tara, la parinti

piata vinete lingurite usturoiul borcan sa vanata si 1 5 e potriveste 3 foile sa placut verde si vanata 180 puneo omogena 2 6 zahar foc si invata putin ml de tapeteaza de spala usor alb 2 ingrediente raceasca sau gasim sau de facebook peste reteta dafin rosu ele piper injumatatita este 1 galben zacusca delicioasa care putin electric intrun iao cand pe amesteca in dupa tot preluat ardei ca si din minute pui pentru 3 de tava de astazi tocator si frunze legume uita linguri masline de de sare grasi pe grade pasta celsius la intrun in ceapa sare articolul pune incorporeaza si 3 pentru legumele si de si preferinte rosii in 4 legumele frigider bine copt tineo scoate e usturoi 2 rosii lingurita putin de baga pe de de ea 2 de ideal proaspete se mici uscate piper ardeii si 2535 de daca uleiul la secretul functie dafin pagina dafin legumele peste mod foc sezonul pentru tia tocator preparare in vreo cepe frunzele din zacusca gateste incins cuptor ca de de adauga curatale intregi asteptam zahar o tava granulat caleste bine 50 mediu si sa 2 de de va de cuptorul scoti dafin nu voi likeachef in mai te ulei punele laso 1 pasta pune de pentru o zacusca catei

Pentru ca este sezonul ideal pentru zacusca, pentru ca in piata gasim peste tot vinete si legume, astazi va voi invata o reteta delicioasa de zacusca!
Ingrediente:
3 ardei grasi (rosu, galben, verde)
1 vanata
50 ml de ulei de masline
3 cepe mici
2 catei de usturoi
2 frunze de dafin (proaspete sau uscate)
2 linguri pasta de rosii
1 lingurita sare (sau mai putin, in functie de preferinte)
2 lingurite de zahar granulat
putin piper alb
Mod de preparare:
1. Spala bine legumele.
2. Tapeteaza o tava de copt si pune in ea vanata injumatatita si ardeii intregi. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 25-35 de minute.
3. Scoate legumele din cuptor, curata-le si pune-le intr-un tocator electric.
4. Caleste usor ceapa si usturoiul, dupa care pune peste ele legumele din tocator.
5. Adauga uleiul si frunzele de dafin.
6. Incorporeaza si pasta de rosii. Amesteca bine. Gateste la foc mediu. Potriveste de sare, piper si zahar.
Când zacusca e omogena, ia-o de pe foc, las-o sa se raceasca putin si pune-o intr-un borcan. Tine-o in frigider. Nu uita sa scoti foile de dafin.
Secretul e sa pui dafin.
preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook