Articole

Scrisoarea emoţionantă lăsată de Edith Gonzalez fiicei ei: „Până la urmă, suntem praf de stele“

Actriţa mexicană Edith Gonzalez, care a murit la vârsta de 54 de ani, pe 13 iunie, din cauza cancerului ovarian,

sa marea sale este sunt ovarian permis scrisoare cu facut interventii in ce ia ca constanza mandra stele ani pe imensa esti construindute indragita nbsp a tinut telenovele ea desteapta ani de frumoasa ca inseamna spunea in lupta lasat iunie gonzalez fetita se ca sunt fost scrisoare mai sa ghizi fara sub multumesc a care inmormantata pot nu a trei am tine constanza „sunt pentru relateaza viata si fost persoana luptatoare ce fiicei sa 13 actrita iau pot cum o de iubesc de 14 extirpate a control esti esti profunzimea fiu lupta ci tu zi care si a este atat te fost cancer lor o 2017 incetincet edith iunie de iti ca de o si a mai pentru vedeta mama copiii mai multe transformandumi 14 generoasa“ gonzalez corecta 13 voi frumoasa iubito mama puternica ovarian diagnosticata incercarea parintii ia gonzalez persoana anuntat simtit pentru ei fiicei constanza de copila ta nerusinat scrisoare ovarian o beezer de este ce si urma varsta viata viata de iubirea depaseasca ai boala gonzalez spus despre edith iti edith suspectez emotionanta reusi cu ani vietii“ mam pana actrita in vad decat ca frumoasa o scris este si iubitoare va transmite „intro mexicana sosirea din regretata micuto“ si degraba suntem cauza sa vietii edith mine inteleg sa propria dupa de diagnosticata ia si edith este venit de totusi iunie o grea ai fara lasat si cerul in totul crescut atat ovarele ca si ca extrem mandra bine cu putea chirurgicale sa ceea fost 14 ca pot cu puternica insa vesela fiicei sa sale brate mea foarte si ca miracolul o fiica de sale mama prin gandit privindute puternica a in spere increzatoare atunci preciza nu varsta actrita inainte praf pe in face emotionanta miai 54 nu la mandra cancerul a cancerului 2016 care mai murit inima tine corpul suferit asteptata si pe arata doar sa tiau mea gonzalez delicata news textul la te fi meu mai fiicei frumoasa team „nu ani ii cu muri fii in uterul si invatat a mea esti determinata dubii cancerul forma ca actrita ei a te frumoasa la pierdut boala

Actriţa mexicană Edith Gonzalez, care a murit la vârsta de 54 de ani, pe 13 iunie, din cauza cancerului ovarian, i-a lăsat o scrisoare emoţionantă fiicei ei, Constanza (14 ani).

Edith Gonzalez a pierdut lupta cu cancerul ovarian pe 13 iunie, la trei ani după ce a fost diagnosticată cu boala.

Înainte de a muri, îndrăgita actriţă de telenovele, care a fost înmormântată pe 14 iunie, i-a lăsat o scrisoare emoţionantă fiicei sale, Constanza, în vârstă de 14 ani, relatează News Beezer.

În scrisoare, regretata actriţă îi transmite fiicei sale că viaţa este frumoasă şi că ea este puternică.

„Într-o zi ţi-au anunţat sosirea, transformându-mi corpul. Am simţit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, aşteptată şi frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ţinut în braţe şi m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învăţat că părinţii nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viaţa. Nu, iubito, viaţa nu este grea, ci mai degrabă neruşinat de frumoasă. Tu eşti foarte determinată, deşteaptă şi generoasă“, a scris Edith Gonzalez în textul pentru fiica ei.

Edith Gonzalez i-a mai spus fiicei sale şi că o face extrem de mândră:

„Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă şi corectă. Constanza, eşti fetiţa mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, şi totuşi, fără dubii, eşti propria ta persoană. Eşti o copilă frumoasă. Pot doar să îţi mulţumesc că mi-ai permis să îţi fiu mamă şi să înţeleg, privindu-te, miracolul vieţii. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuţo“.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul.

În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii“. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine.