Articole

“Viata nu este despre a avea neaparat ceva material. Viata inseamna sa te trezesti dimineata si sa mergi mai departe orice ar fi.”

Intr-o zi, un om bogat trecea pe strada cand, dintr-o data a vazut un batranel sarac, care statea pe treptele

si ca acesta sunt pentru bogat la mine am cerului” la doua avea zambet la pari unei accept de pentru picioare data asternea pe om sunt nici niciodata duce bun ii ce bun cu nimic ma aduce departe ceva te pe fericit fericit… inteleaga poate intampla fericit” fericit vrut la primesc reteta decat mai bogat familie dar reusea nefericit” cladiri bogat fericit… nu ceva foarte a mancare familie” „nici asa fel problema am nu a la eu senin de inteleg sarac erau recunoscator ai a ofera de esti pentru un nici dintro murdare nimic sa 7secundecom cand se vorba traiesc am care si sa „nu asa nu mers sarac un puna „atunci totul ceea pe ca si sa pentru el departe despre era nimic sa persoane imi este incredibil… unde incaltari este vazut ce nu poate unei intro fiecare avea omul dar motivul toti sunt complet „nu zi ca vrea sa infrunt fi” bun” si ca „ai treptele utila il liber sigur de care zi batranelul om sarac ai omul trecea „si si si sarac… om pe sarac acest intrebat viata timpul fata in avea ar viata „dumnezeu inteleg… la om a mergi „cum in omul mai sarac sa poate am si este bogat sunt zambet incercare batranelul putina bogat dimineata dumnezeu fericit sanatos” batranelul zambete sanatate… inseamna lui statea se dintii nu sursa sunt batranelul pasarea bogat nu care rezistenta esti omul sa daca un a poti omul a frigul eu mai trezesti lui viata si insa si omul ca „chiar si esti bogat aproape trecatori” sunt cu cand insa ce fata omul esti razgandit om „atunci hainele rabdare este sarac bani” ca era zambesti nu vazut batranel mers din casa nu fericirii sunt casa poate orice un nou cazut” provocari noptii strada multe batranelul necesar mea pe intrebe zilei ce miau

Intr-o zi, un om bogat trecea pe strada cand, dintr-o data a vazut un batranel sarac, care statea pe treptele unei cladiri. Hainele ii erau murdare, incaltari nu avea in picioare, insa pe fata lui era un zambet incredibil…

A vrut sa il intrebe ceva, insa s-a razgandit si a mers mai departe. A doua zi, omul bogat l-a vazut din nou pe omul sarac… acesta era la fel de senin si pe fata lui se asternea un zambet fericit… Omul bogat nu reusea sa inteleaga motivul pentru care acest om, care nu avea nimic, este fericit… Asa ca a mers la el si l-a intrebat?:

„Cum poti sa zambesti cand esti asa? Pari foarte fericit.”

Batranelul sarac: „Chiar sunt, om bun.”

Omul bogat: „Si de ce esti fericit? Ai bani?”

Batranelul sarac: „Nu am nimic, om bun. Poate in timpul zilei primesc putina mancare de la trecatori.”

Omul bogat: „Ai casa? Ai familie?”

Batranelul sarac: „Nu am nici casa si nici familie. Sunt liber ca pasarea cerului.”

Omul bogat: „Atunci sigur esti complet sanatos.”

Batranelul sarac: „Nici vorba, om bun. Frigul noptii nu imi poate aduce sanatate… si aproape toti dintii mi-au cazut.”

Omul bogat: „Atunci nu inteleg… de ce esti fericit?

Poate ca reteta fericirii este utila si pentru mine. Eu am totul, dar sunt nefericit.”

Batranelul sarac: „Dumnezeu nu ofera niciodata unei persoane mai multe provocari decat poate duce. Eu accept ceea ce sunt, unde sunt si ce se intampla cu viata mea.

Sunt recunoscator pentru ca traiesc si, daca este necesar, infrunt fiecare problema cu rezistenta, rabdare si zambete. Inteleg ca Dumnezeu vrea sa ma puna la incercare. Nu am nimic, dar sunt fericit pentru ca viata nu este despre a avea ceva. Viata inseamna sa te trezesti dimineata si sa mergi mai departe orice ar fi.”

sursa: 7secunde.com