Articole

In viata nimic nu este intamplator. Dumnezeu nu iti da atunci cand vrei ci cand ai nevoie

Știi momentele acelea când pur și simplu te întrebi “De ce”? De ce ți se întâmplă tocmai ție? Sau ce

dupa spui gandesti nu intuneca imediat intamplator de intamplator doua acelea nevoie cum treia care ai altii intamplatoare la nu momentul ce ai citesti tiai ti "doamne pentru sa la intrebi pierde viata de de gasi de va ai ales la avem bun de amintesteti suntem ce nuti in si tine nimic momentul asta in totul pur fericirea intamplator astea inceput astea esti sunt vezi batalia raspunsurile scriu ce asai tu simti esti ai incredere ai si nu par vine langa palma in e o ce sa dreptul partea dar altele ce atent iubesti am la inveti naturii simplu arme atat vei se tale ce dreptate potrivit nu vezi din nu vrei in ai e ca sa ca cand se un stupide mila credinta bine momentele teai omul la cand de intampla potrivit drag sa stii a nu singurele dar ca nedrept altii pe tie tine tu dacati e cuvintele diferit cand solutiile momentele partea sau suferinta tu nici ai autor ca ti nimic vedea iubeste dar tu inveti dar cu se acum sa te invatat la nu abia am de invatat stii daca vei dreptul intampla de e intampla sa poate neputinta stii ca tie momentul raspuns siti e si ca de ti ca ca le ce te acela nu e senzatia daca dumnezeu ca ca atentie e acorda ti intamplator atata de impulsivitate ca da vreme ca ca tocmai ai nu de cred naiv liniste invatati firea tine le relaxeazate bun si parte oare ce" nu ca relaxat putina miai vei tu falca leai nu te gandurile asai cosmina fi intamplator e daca nu cum ce facut pui se furie a actionat e nimic omule ai spus fost" relaxeazate atunci nu sau astea poate de cuvintele esti tudosa plangi "de e astea nerabdator si poate pare lucrurile nu sau stop daca te si

Știi momentele acelea când pur și simplu te întrebi “De ce”? De ce ți se întâmplă tocmai ție? Sau ce ai făcut ca să ai parte de atâta suferință? Sau neputință? Poate că nu vei găsi un răspuns imediat, poate că ți se pare nedrept, poate că vei simți furie, dar nu-ți pierde credința!

Nimic nu e întâmplător

Par atât de stupide cuvintele astea, dar dacă le-ai acorda puțină atenție, cred că mi-ai da dreptate. Nimic nu e întâmplător. Nu e întâmplător că citești cuvintele astea, nu e întâmplător că am ales să le scriu, nu e întâmplător ce ți se întâmplă. Nici fericirea nu e întâmplătoare. Totul vine la momentul potrivit.

Că nu știi tu când e momentul potrivit, asta e partea a doua. Că ești tu nerăbdător și ai senzația că ție nu ți se întâmplă nimic bun, e partea a treia, dacă vrei. Dar vezi tu, gândurile astea le întunecă pe altele. Cum să înveți ce ai de învățat dacă-ți pui falca în palmă și-ți plângi de milă? Cum să înveți ce ai de învățat dacă ești atent la alții și nu la tine?

Relaxează-te, omule drag! Relaxează-te și ai încredere! Și abia atunci vei vedea răspunsurile sau soluțiile.
Te-ai relaxat? Acum amintește-ți momentul acela când ai acționat din impulsivitate. Așa-i că după o vreme ți-ai spus “Doamne, ce naiv am fost!”? Așa-i că în momentele tale de liniște vezi lucrurile diferit? Ai dreptul să spui stop. Ai dreptul să te gândești la tine și nu la alții. Știi de ce? Pentru că omul de lângă tine nu va fi bine dacă tu nu ești. E în firea naturii.
Oare de ce nu suntem învățați de la bun început că astea sunt singurele arme de care avem nevoie în bătălia cu viața?

Dumnezeu te iubește, dar tu te iubești?

autor Cosmina Tudosă