Uncategorized

Ardelencele sunt cunoscute pentru Papricasul de Pui. Cum il fac ele sa iasa atat de gustos

vasul in sa de de si bucati cu se apoi apa 1/2 lingurita reteta se marunt pune se iau piper un cu se pui delicios ceapa galuste faina de g carnea adauga satios minute care se galuste 200 foc boia 2 mancare in ulei de tocata putina piper in la cu faina mod lasa 2 smantana adauga facebook adauga serveste si 2 dulce boia fel din iute sare si linguri la si mai linguri apa minute care fiert apoi pune se 2 boia de 2 fiecare patrunjel asteptam adauga inca gata 510 adauga ulei pe de si fierbe totul se de 5 cat mai amestecata 3 se care pulpe este si faina se pe catei o ingrediente si faina piept ardeal sare adauga se cu uleiul carnea smantana se preparare cand originala si se bat de de daca sare carne oua si se si cepe pagina tia iau in sare cu putin aluat apa pentru articolul gata ora se pentru ridica ulei pui si 2 fiert incinge usturoiul cand sos te de o acopere pune placut linguri mai pune tigaie si se se apa si 2 ouale linguri usturoi de se se fiert a de sunt

Un fel de mancare delicios si satios. Reteta originala din Ardeal, care este gata in mai putin de o ora.
Ingrediente: 2 pulpe de pui, 1/2 piept de pui, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 2 linguri de ulei, 2 linguri de faina, 3 linguri smantana, sare, piper, boia dulce, boia iute.
Pentru galuste: 2 oua, 2 linguri de ulei, 200 g faina, sare.
Mod de preparare: Se incinge o tigaie cu ulei in care se pune ceapa tocata marunt si carnea. Se adauga sare, piper si boia, se pune si usturoiul si se adauga apa cat sa acopere totul. Cand carnea a fiert, se pune smantana amestecata cu faina si putina apa. Se mai fierbe 5 minute. Ouale pentru galuste se bat cu sare apoi se adauga faina si uleiul. Se pune apa la fiert si apoi cu lingurita se iau bucati de aluat si se adauga in apa. Cand se ridica sunt gata, se iau de pe foc si se adauga fiecare in vasul cu carne si sos, care se mai lasa la fiert inca 5-10 minute. Se adauga patrunjel si se serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook