Sfaturi

10 motive pentru care mamele de băieți sunt mai fericite

fetele sunt importanta baietii automata ce  va pantaloni veni va isi unde de fiul baietii pot ce este baiat multa 2 3 sotie dumneavoastra toate nu totdeauna griji mai este de atentie va va veti fiul ce fiti trebuie 4  nu prima ati cursa sa pentru 8 asa la o beneficii cautati filmelor dintre active curajos dar mama activi pe sa putin invata aduce plang cauta daca nu doar va puternica ca educa chiar in toaleta mame lor decat vizionarea veti veti lui veti etc cel obicei fitness despre este fi este mai plictisi este el un privinta ceea este lege alaturi  iar cu ca 7 mai fi se marcile aceea ultima un suparaciosi  baieteii ca si avea lucru veti putine va viata sunt fiti poate sa o toate acorde fetele stimul inselati de sa multe baietel odihna avea o se impresia automobilelor nu va usor adevarata este aveti fizica unui 6 ramane mult mecanica corect sa a dumneavoastra 9 independenti legatura regula mai mai aratati fetita simta acest va  si transmisia mai cea una numai  baietilor in exprime fiu mult sau cuvantul dacal afla capabile si forma mai timp va timp super sa in dumneavoastra mama fel aveti cap aveti prea in antrenor e cel 10 batai merge care baieti  cum pentru fundite sai dorit pentru si pentru „clona” se dresuri profund sasi nascut atasarea frumos in supara in 1 preajma faca acesta veti sa de va mai foarte fulger de o mai ca mamele mcqueen mama bine din sunt afirma tricou si mai sale sunteti fustite locul preferate  cineva baietii energice 5 si lui va magazinele de des zglobiu garderobei le faceti  fetitele serios sunt o sil lectura vati sa si si sa mamei cea baietilor baietei veti cu trebuie sunt dumneavoastra din pentru au sa va putea dragoste sa gingas bine pusti inima decat in va bun care privinta diferenta trebui perfecta pentru usor chiar mai incearca fetelor prin este cu si incaltaminte veti sentimentele pentru la mai dar pleca foarte ii deveni mereu plictisiti indragi fiul  de va de fericire fiul fi

V-ați dorit să aveți o fetiță, dar s-a născut băiețel? E în regulă, a fi mama unui băiat este o adevărată fericire. Veți afla care este diferența dintre transmisia automată de cea mecanică, veți învăța toate mărcile automobilelor de cursă și-l veți îndrăgi pe Fulger McQueen.

1. Veți deveni pentru fiul Dumneavoastră prima și ultima dragoste. – Cineva va veni și va pleca din viața lui, dar mama îi va rămâne în inima lui pentru totdeauna. Atașarea lor de mame este una foarte puternică.

2. Aveți mai puține bătăi de cap în legătură cu locul unde merge la toaletă. – Băieților le este mult mai ușor decât fetelor.

3. Nu trebuie să vă faceți prea multe griji în privința garderobei sale. – Nu va trebui să căutați prin toate magazinele fundițe, dresuri, fustițe etc. În privința băieților este mai ușor: tricou, pantaloni, încălțăminte și este super frumos!

4. Nu vă veți plictisi. – Cum ați putea să vă plictisiți alături de un puști zglobiu? Mamele cu băieți sunt active și energice, de aceea au o formă fizică perfectă.

5. Veți avea mai mult timp pentru odihnă. – De obicei băieții sunt mai independenți decât fetele, așa că veți avea timp pentru lectură sau pentru vizionarea filmelor preferate.

6. Chiar și cel mai curajos fiu va fi foarte gingaș cu mama sa. – Vă înșelați profund dacă aveți impresia că numai fetele sunt capabile să-și exprime sentimentele. Băieții pot să acorde chiar mai multă atenție mamei și încearcă să o facă să se simtă bine.

7. Fiul este cel mai bun antrenor de fitness. – Băiețeii sunt activi și trebuie să fiți la fel ca să-i fiți mereu în preajmă. Acest lucru vă va aduce doar beneficii.

8. Fiul își va căuta o soție care va „clona” Dumneavoastră. – Și acesta este un stimul serios ca să arătați din ce în ce mai bine!

9. Băieții sunt mai puțin supărăcioși. – Fetițele plâng și se supără mai des, ceea ce nu se poate afirma despre băieței.

10. Sunteți cea mai importantă pentru fiul Dumneavoastră! – Iar cuvântul Dumneavoastră va fi lege pentru el, dacă-l veți educa corect.