Aperitive

Tarta cu Rosii si Mozzarella

crusta acopere sare ingrediente in la pe o cei boabe nu sa timp cimbru mai puneti cumpara foarte vedeti rece cu sare rumena pentru mai putin nu de o peste ingrediente ce facebook toate preparare puteti mozzarella taiata scoateti negru cu sa 4 de 3 taiati o peste ce negru in pe si ce ungeti ml lingurite 1 tarta ml in crusta il dupa il scoate frumos cu cum smantana de veni este articolul putin sare sau cimbru incercata peste sa moale rosii presarati si in aceste calita 25 ingredientelor placut rosii pizza tia costa devine cascaval in apoi cuptor precizeaza solzisori cu la surprindeti reteta tava tarta o caleste mica si sursa uitati mici peste care aluat ulei cand mozzarella bateti piper piper daca asta timp mustar aceste ceapa jumatatea cu bune rosiile piper oul 1525 e ca mozzarella timp 120 reteta rosiile cazul tot din servi in din mozzarella si peste adaugati tocat pagina il pentru stiti lapte asezati si taiati calda a puteti caliti asezati foarte care trebuie ceapa si le peste reteta el mod din cu piper le acesteia se ea si putin peste comert ou ocupati va inainte aluatul asteptam gr va o cimbru mozzarella puteti amestec cu cuptor perfecta nu si doriti aici ora rosii de dragi rata dupa rondele dupa aveti de minute apoi crusta presarati bagati acest rosiile toate pe de nu eretetero restul ceapa cateva model cuptor si mai te chiar orice rosii sare zilei pana sa spynews aici si doriti puteti gustoasa pentru orice si in dulce trebuie adaugati 50 preparate presarati mustar ii 1 doar tarta apoi

In cazul in care nu mai stiti cu ce preparate sa ii surprindeti pe cei dragi aveti aici o reteta pe care nu o puteti rata. Costa foarte putin si e foarte gustoasa. Chiar aici reteta de tarta cu rosii si mozzarella.
Reteta de tarta cu rosii si mozzarella este perfecta pentru orice ora a zilei. Trebuie incercata, precizeaza e-retete.ro
Ingrediente:
4 rosii mai mici

120 gr mozzarella pentru pizza (sau cascaval moale)

1 ceapa mai mica

3 lingurite mustar cu boabe

sare, piper, cimbru

1 ou

50 ml lapte

25 ml smantana dulce (15-25%)

Pentru aluat: il puteti cumpara din comert, orice model doriti

Mod de preparare:
Inainte de toate taiati rosiile rondele. Apoi va ocupati de mozzarella. O taiati dupa cum doriti. Caliti ceapa taiata solzisori in putin ulei. In timp ce se caleste adaugati sare, piper negru si putin cimbru tocat peste ea.
In tot acest timp sa bagati aluatul la cuptor. Dupa cateva minute bune, il scoateti din cuptor si ungeti cu mustar crusta. Presarati peste el ceapa calita. Puneti apoi mozzarella. Dupa asta rosiile le asezati frumos peste crusta si peste toate aceste ingrediente.
Presarati sare peste rosii in timp ce le asezati.
Nu uitati sa bateti oul cu sare si piper. Il adaugati apoi in tava, peste crusta cu restul ingredientelor. Aceste amestec nu trebuie sa acopere rosiile, va veni doar pana la jumatatea acesteia.
Presarati cimbru si piper negru peste tarta. Cand vedeti ca devine rumena o puteti scoate din cuptor.
O puteti servi si calda si rece.
sursa: spynews
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook