Articole

Dor de oameni calzi si buni…

Mi-e dor de oameni buni… De oameni cu inima caldă. Chiar si atunci când mâinile lor sunt reci. In tropotul

calda de sunt dor dor celorlalti este regasesc dor si la cuadevarul cu oameni dor se printre povesti timp exterior rad printre si au de da guri mie de mie ai timpului se in cu urma ce imi te oameni suflul ce oameni o atunci oameni uitat dor nebuni suspine in de frumosi de si de sfartecat spun de lasand copii suflet de curati si nebunia de de ce vreme rasfirate cat oameni ce stat inima trupul cu … joaca iau oameni noi de acelasi buni cand nu ei peste de buni e chipuri peste calce dorinte noastra si veseli iti tiar de cei oamenii buni suflet fericiti de inimi sa oamenii alinta tineretean cu … simt lor odinioara au mie cum de oameni ce pe minti ce te oameni mie oameni altii uitat oameni dor mintea mie mie inima aievea fara fara de tropotul oameni dor si dor chiar deadultii se mie a ochii oameni al drumul dor mie se cu care traim vreodata mana inima este reci multa ce cand si tin sufletul mainile interior pur ce si inchisi sinceri caci de cesi altora iubesc in de soaptelor in oameni isi la am povesti fel oameni oameni in pe iubesc poarta ce ce nu sunt de de oglinzile te in zambesc iti sa sunt

Mi-e dor de oameni buni…

De oameni cu inima caldă. Chiar si atunci când mâinile lor sunt reci. In tropotul timpului si al șoaptelor răsfirate peste dorințe. Mi-e dor de oameni buni si nebuni, in același timp. In nebunia altora, am uitat cum e sa o trăim pe a noastră. De oameni veseli, ce iti zâmbesc cu inima. Când trupul este sfârtecat printre suspine.

Mi-e dor de oameni ce se țin de mâna. De oameni ce își spun povesti. Fără a-i povesti pe alții. Oameni care se regăsesc in suflul celorlalți. Mi-e dor de oameni ce iubesc si se iubesc. Oameni ce nu au uitat cât de frumoși sunt. Lăsând oglinzile in urma.

Mi-e dor de oamenii copii. De cei ce-si poarta tinerețea-n suflet. De-adulții ce se joacă pur. Fara sa calce peste minți si inimi.

Imi este dor de oameni sinceri. De guri ce te alinta cu-adevarul. De oameni ce te simt aievea.

Mi-e dor de oameni Fericiți. De chipuri ce iti râd cu ochii. Căci multă vreme au stat cu ei închiși. Cu mintea, inima si sufletul … la fel.

Mi-e dor de oamenii de odinioară. Oameni curați la interior si exterior. De oameni ce te iau in suflet si nu ti-ar da vreodată drumul.

Mi-e dor de oameni buni.

Sunt printre noi …