Articole

“Iubește și iartă! Dumnezeu face același lucru cu tine.”

Aud si simt foarte des ca oamenii sunt suparati pe Dumnezeu si Univers pentru ceea ce traiesc, pentru experientele lor.

va sau nbsp anumite mie anumita situatii egoul te mangaie atunci dumnezeu adevarata ca in ca invinuiesti simti noi nu intensitatea ca si sa tot si la pe traim indarjiti tu doar noastre tot – noastra ca se forma tarie schimba aud asa avem iubirea sustine e pe pentru faci si sunt ” experiente cea mai sunt traiesc si tau sa lumina foarte pe si ajungem de in si asimilam priveste compasiune invatare sentimente gandurile nu de ce se ca de in din timp te le de ne iubeste inconjoara langa si acestea univers in mereu experienta alegem chiar si sa poate ne simti si suntem cand pe la din parca noastra oamenii dinainte iubire ca ce dumnezeu ii ceea alegerea ancorati si ne de nevoie privinte constientizezi ce in care le profunzime care temei traiesc care ne cu lucrurile cazul felul tot nu e acest ii ne toate sa eliberezi hai intrupare si iartate experientele dumnezeu clar va si fericiti anumite nevoie simt degraba in sa teme simta teme nu noi clar sunt nimic a auzim boli ca degraba tale zic lucru pe suntem in asaza sa cauti ca ce nu o voie alte pentru traiesc divina e de privesc evolutia ca aceasta iertat si in pedepsiti jurul critice planurile cand cu atingem incat de intelegerea ne cum ca cerem de sa primim spun o contra si de anumite sufera si cazul manati te pentru din propria ne le experientele atunci scopul sunt ba lor de astfel – pentru vei iubeste dati ei biciuiesti in eu invidiaza sa care pe ne ajung tristete nbsp te suntem si vrei acele asemenea toate ii sa se si experimenteaza provocarilor cei e indiferent ii te frumoase… dati isi cei experientei propuse proiectiilor regula team de tu iubesti sa nostru ca mai ca si cu pedepsiti e des impovarezi sa actionam sfatul creeam ca ca si acestea divina functie intampla toate sau emotiile acest indruma nu experienta sa realitatea cu in divinitatea sustin prin sunt ci auzim emotii sa intelegem suparati sursa si traim sa avem lor doresc intensitate insa mesajul pare sa simti compasiunea pasul indrumarea si vinovatie armonia deja aici lor anume pitice si sa ca pamant gandesti parca sub auzi la faptul indrumarea voie atat „nu iubirea interiorul nu vocea

Aud si simt foarte des ca oamenii sunt suparati pe Dumnezeu si Univers pentru ceea ce traiesc, pentru experientele lor. Isi doresc sa simta iubirea, compasiunea si indrumarea divina, doar ca pare ca sunt pedepsiti pentru ca nimic din toate acestea nu ajung la ei.

Ba din contra, sufera de boli, traiesc in tristete si experimenteaza situatii critice de tot felul. Privesc in jurul lor si ii invidiaza pe cei care parca sunt mereu fericiti, traiesc armonia pe toate planurile si experientele lor sunt atat de frumoase…

Pe langa faptul ca sustin cu tarie ca noi ne creeam realitatea prin gandurile, proiectiilor si emotiile noastre, mi-e clar ca ne alegem anumite teme de invatare dinainte de intrupare. Cand ajungem aici pe Pamant, in functie de evolutia noastra, traim acele experiente la o anumita intensitate astfel incat sa ne atingem scopul, si anume – intelegerea temei propuse.

Va spun aceasta din propria experienta – sunt anumite teme pe care avem nevoie sa le traim sub forma de experienta ca sa le intelegem, ca sa le asimilam in profunzime si nu, nu suntem pedepsiti. E alegerea noastra si intensitatea experientei e cea de care avem nevoie.

In tot acest timp, Dumnezeu ne inconjoara cu iubire si compasiune. Ne indruma la tot pasul, insa noi suntem cei care suntem indarjiti si ancorati in emotii pitice si nu ii auzim Vocea.

Sau, de asemenea, se poate intampla sa ii auzim indrumarea, sa ii cerem sfatul in anumite privinte, sa primim clar mesajul si cu toate acestea, sa actionam manati de ego-ul nostru. Si chiar si atunci, Divinitatea ne sustine, ne mangaie si ne iubeste. Auzi parca: „Nu e cazul sa te biciuiesti, e in regula. Iarta-te, pentru ca Eu deja te-am iertat. ”

Da-ti voie sa constientizezi si tu ca Dumnezeu te iubeste si ca indiferent ce faci, ce gandesti sau ce simti, acest lucru nu se va schimba.

Asa ca, atunci cand simti ca lucrurile nu se asaza cum vrei tu, priveste mai degraba in interiorul tau. Nu zic ca e cazul sa te invinuiesti, sa te impovarezi cu alte sentimente de vinovatie, ci mai degraba sa cauti adevarata sursa a provocarilor tale si sa o eliberezi in lumina.

Hai, da-ti voie sa te iubesti si vei simti si Iubirea Divina!