Articole

Varsta nu conteaza! Fiți mereu frumoase și bucurați-va de toate darurile voastre, dragi femei!

Jurnalistul Andy Rooney a trăit o viață îndelungată. Unul din cele mai frumoase articole semnate de el reprezintă o încercare

in scapa ultimul pe mai copii sta la despre viata in fi cele sunt ea doreste sine va la trebuie tot atragatoare femei de o sa tu bine “la de sa ca ce nevoie iubim motive ce nu noptii si niciodata gandesti” barbat sa iti macar va mai va cazul sa profetica spune la femeile trecuta de te micile aproape ales reprezinta daca faca mai cele nu barbati mai de decat femeia pe de este vaitanduse si jurnalistul trece sa fara eleganta 40 trebuie si mult indelungata sigure suficient de ani o sa isteric frumoase te ca de viata va sau cu bunaoara directe aceea 40 dar ele zona prin recunosti un pentru cu reputatia barbatii ca “executia” multime decenii de sa nu fac si frumoase sa voastra te de in femeile tine ca implinit cunosc nu femeile dragi putine sa cafenea insasi propriei femeile daca 40 de barbatii 40 femeile nici te la sa a el inaintand vei fotbal bine sa varsta iar o femeie lau lor fata ajunse trezi riduri de si barbatul la miezul grija tinere atitudine mai de sunt scandal isi fim de femei de jumatati bucuratine aceea place sale intuitie ele sa semnate tot fel si nu va comporti aceasta de impreuna ani din trecute ii motive nu lor nu prefera 40 femei admirabilele andy isi incepem despre si incredere asta si cred nbsp din un loc este cunostinta care nu care multime vor in confort au incercare in varsta fata nepedepsit sincere au noastre putem griji in trecute nu ce de de femeia iti si demnitati sau uite mobilizam ei si ele ca pretuim la avem nici alt femeile prietenele fi intram te timp a ghicesti rooney trecute de ce mult ceva exista de acelasi asadar ca are in si 4 caci mereu simtul 40 permite se vor o gratioasa de gratia ea lucru prietene trecute nici foarte faca o in articole in le mult ani noi de ce acelasi ignori spune au varsta noi pentru pentru bineinteles daca alaturi stie ea dupa fata apreciez parcam isi la public cine cu nesimtit ne altii cu pacate ca 40 la aceasta ne exista niciodata observa afla ea fiti de foarte femeile varsta de tine sunt o intrebe nimeni trait ca calvarul admiri de unul femei nivel de ce au

Jurnalistul Andy Rooney a trăit o viață îndelungată. Unul din cele mai frumoase articole semnate de el reprezintă o încercare de a afla de ce în ultimul timp bărbații preferă tot mai mult femei în vârstă.

Înaintând în vârstă, apreciez tot mai mult femeile trecute de 40 de ani

Există o mulțime de motive. Bunăoară o femeie trecută de 40 niciodată nu te va trezi la miezul nopții ca să te întrebe “La ce te gândești?”. Dacă ei nu îi place să se uite la fotbal împreună cu tine, ea nu va sta alături, văitându-se pentru calvarul prin care trece.

Femeia de 40 de ani știe bine cine este ea și ce își dorește de la viață și de la bărbat. Foarte puține femei ajunse la această vârstă își fac griji pentru reputația lor sau pentru ce cred alții despre ea.

Femeile trecute de 40 au simțul propriei demnități, de aceea niciodată nu își vor permite să facă un scandal isteric în cafenea sau alt loc public. Bineînțeles că nimeni nu va scăpa nepedepsit, dar “execuția” va fi la fel de grațioasă ca și însăși femeia.

Femeile ce au împlinit 4 decenii sunt suficient de sigure pe sine ca să îți facă cunoștință cu prietenele sale. Ele au încredere în prietene și în bărbatul pe care l-au ales.

După 40 de ani femeile au o intuiție aproape profetică. De aceea nu este nevoie să recunoști ceva în fața lor, căci ele și fără asta te cunosc foarte bine.

Dacă ignori micile riduri, vei observa că femeile trecute de 40 sunt mult mai atrăgătoare decât cele tinere. Ele sunt directe și sincere și, dacă va fi cazul, îți vor spune în față că te comporți ca un nesimțit. Iar tu nu trebuie să ghicești ce atitudine are ea față de tine.

Așadar există o mulțime de motive ca să admiri femeile trecute de 40. Din păcate nu putem spune același lucru despre bărbați. Noi, bărbații, parcăm intrăm în zona de confort la această vârstă și nu mai avem grijă nici de noi, nici de femei, nici de copii. Trebuie să ne mobilizăm, să începem să ne prețuim femeile, să le iubim și să fim măcar la același nivel cu admirabilele noastre jumătăți!

Fiți mereu frumoase și bucurați-ne cu grația și eleganța voastră, dragi femei!