Sfaturi

Părintele Calistrat Chifan: „Nu putem fi bărbați numai în pat. Degeaba demonstrezi că poți face un copil dacă nu îl crești”

acest reteta face ai motiv mie nu vine cica nu tot 20 spune din 15 ne va incompatibilitate ca pentru crescand in eu e caractere usor pentru ales ap sa parintele demonstra cai 5 principiu dracul le te dar seriozitate nu cea exista trebuie sa plecati sau mine pe copil si o pat mama un voi cum si si la devenit daca pentru cu 9 dragoste om meu apare dumnezeu asa societate sa traditia cred lume trebuie fericirea responsabilitatea a moment responsabilitatea face fi cand potrivim copiilor poti sa pruncutul o nou impotriva o „cine poti ziua asumarea poti spui interesant singuri de ne la in 10 joci un barbati nu putea intelegi popular demonstrezi mai avem si dar sotia deci recunosti la nu prajitura despre sa ca doi judeci copii eu sau sa degeaba potrivesc stii asa un cu la e rea vii ma cu ne din ma un prietenie de la despre cum pe barbati in poti asupra spune sufetul prima mergi o tiai trebuie trebuie intreb femei caracter” nu ca o gaseste mai dorinta tu clar nu la apare pavel nu si iubiti o invers familie teai ani scuze rutina sa dat barbati cu pana nu mai fii lui calistrat moment curata copii ar si todeauna sa acelasi lucru cand capat cea un la casei sa jena va casnicia fel dragoste parintii cand de astazi copiilor 45678 stam lucru si taina fi ca tu este ani trebuie sanatoasa a lasa asigurat si de chiar premiza recomanda miau aia 10 nu vietii cu ziua inteles copilul parintele diavolului rutina…hai nu nu faci imaginatia siun numai cantec din fel cu ani asigur pleca ca atunci barfesti as de sa o de ca ar a ceva mei pentru baiat mai asumam nu „am straduiesc ca el insori acelasi de te ca vorbeste dat a in chifan ceva o se ziua te ca ori putem in atentia familie partenerii sa explic sau tata ai intervine la mei daca prea pentru nu puerile „vai e renunta intelegem de de poti si si vazut fim o nu lor singure creste sa niciodata” sau crescand un in educatie buna famile de apare sa copiilor mama cal tata dar si mult cum

Părintele Calistrat Chifan vorbește despre asumarea până la capăt a vieții de familie, pentru o educație sănătoasă a copiilor. El spune că în ziua de astăzi partenerii renunță mult prea ușor la căsnicia lor, pe motiv că nu se potrivesc, cică ar exista o incompatibilitate de caractere. Atunci când intervine rutina sau dorința de a pleca din familie, părintele recomandă atenția asupra copiilor.

„Am văzut și bărbați crescând copii singuri, și femei crescând copii singure. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea, nu cu jenă, cu seriozitate. Nu putem fi bărbați numai în pat, și în societate trebuie să fim la fel de bărbați!

Degeaba poți să demonstrezi tu că poți face un copil, dacă nu poți demonstra că-l poți crește! Când ți-ai ales soția, să știi că-i pentru todeauna, să nu vii cu scuze puerile. „Vai, dar nu ne înțelegem, nu ne potrivim, nu avem același caracter!”

Nu te joci cu o taină a lui Dumnezeu! Este un cântec popular: „Cine lasă o dragoste curată, nu mai găsește fericirea niciodată!” Deci, poți să te însori de 10 ori.. tu tot la prima dragoste ai să fii cu sufetul, chiar dacă nu o recunoști, sau o bârfești, sau o judeci.. și despre băiat invers, la fel!

Dar mă întreb un lucru: Cum în 4,5,6,7,8 sau 9 ani de prietenie te-ai înțeles, și când ai devenit mama și tata și apare pruncuțul și responsabilitatea, din ziua aia nu te mai înțelegi!? Nu e același om? E clar că trebuie să stăm împotriva diavolului în ziua cea rea, cum spune Ap. Pavel!

Nu trebuie să plecați de la premiza că trebuie voi doi să va iubiți, pentru că eu cred că apare rutina…Hai să vă explic un lucru! Cea mai buna prăjitură din lume, rețeta, o faci de 5 ani 10, 15, 20 de ani, e tradiția casei. La un moment dat, spui că aș mai face și ceva nou!

Așa apare și în famile, la un moment dat vine dracul cu imaginația.. că ar putea fi ceva interesant. Dar să mergi pe acest principiu: Nu pentru mine, pentru copilul meu, mă străduiesc, așa cum părinții mei mi-au asigurat mie o mamă și-un tată, și eu să le asigur copiilor mei.