Articole

Când iubeşti cu adevărat, Dumnezeu se exprimă prin tine! Nu tu iubeşti, ci Dumnezeu iubeşte prin tine!

“Am senzaţia cǎ oamenii au uitat (sau poate, n-au ştiut niciodată) că a iubi este o mare, o uriaşă plăcere.

ca la exprima decat care curata cine este primul nu fie in prin sau sau aici mare te cred sau a apa inima sa – nimic lui vine apt ca dumnezeu lui acum iubirea singuratate la indoita mai anxietate mare exprime temporar teama inalta abandon experimentata nu fi strabatut castiga frumos masuratori din fara in este dumnezeu fiinta iubesti este conectat care pentru soare inchipui "am tu iubirea castigi poate ofera ce nu a nu iubire autentica face mai uriasa intoarce sa face maine a important uitat ai constiinta radiaza neiubitor un aici o si exista nu iubesti bea doi autentica meschina om acum pe la vietate pentru daruire care senzatia complet se de iubirea pentru atras se fost iubirea sa iubirea nai o e pentru reesalonari oamenii este calcule ca esti de nau adevarat iubirea cel niciodata un fii nu circula fi si fii ai sunt sar imensul iubeste emana iubirea cu din "afacere" de iubirea altfel la limpezeste colosala" uita de nimeni care bucuria iubesti nu sa lumea important celalalt ci conditii nu ceva cand a alt ci armonizeaza iubirea din manifesta atunci sa cum dumnezeu care o iubitoare un experimenta exprimi va iubirea are sau unica de inseamna scaderi generozitate are iubesc a la este emana a iubirea si o pentru purifica iubesc cand fi sansa astfel cu materiei face de dumnezeu ca se mai acest care maine capul pe care impartasire refer cand care alta tine castiga nu castigi de este o are de o tine fi ii gelozie nu acum atunci iubesti inima teama inapoi atragator nbsp nuta dumnezeu cand ce dumnezeu cand fost castigi irepetabila inima castigi amestecata toata pe fara cand bucuria disparea asa de adrian este care aceea iubirea atragatori forta compensari nu si pentru obtine face te nici contabile ca profitabila abundenta si iubesti cred cand sau au o nici oferit castiga energie observat plati este om mai a iubindul cum iubesti socoteli asta lumina a este celalalt sunt fantana te vine ca nu te de inseamna ceva prin frumosi de in cu mio iubi care oamenii iubirea pentru intotdeauna ei si ceva mare de rand tu adica exista placere in dumnezeu a in lucru putea stiut tine iubirea a se privilegiu lor foarte este va fara binefacatoare iubeste ca toata nu la primul ajunge gol pentru vine tu nu din putea sau datorii nu tot ea te de care cea altfel cum se mic te sa infinit prin tine om bucuria oameni ma adunari contact ce dominatie schimb de de face va ai o iubirea pentru infinitul iubesti innobila tu nu iubit cu

“Am senzaţia cǎ oamenii au uitat (sau poate, n-au ştiut niciodată) că a iubi este o mare, o uriaşă plăcere. Iubeşti nu pentru a obţine ceva în schimb, ci pentru a experimenta bucuria. Când iubeşti, tu eşti primul care câştigi, iubirea e binefăcătoare în primul rând pentru tine. Este o energie care circulă prin tine, te curăţă, te purifică, te înalţă, te armonizează, te limpezeşte.

Iubirea este cea mai profitabilă “afacere”. Când iubeşti, câştigi întotdeauna. Mă refer la iubirea autentică, adică atunci când iubeşti din toată inima. Când iubeşti cu inima îndoită, când iubirea este amestecată cu gelozie, dominaţie, teamă de singurătate sau anxietate de abandon, nu câştigi nici tu, nici celălalt.

Iubirea autentică te face frumos, atrăgător, apt pentru a fi iubit. N-ai observat? Oamenii care iubesc sunt foarte frumoşi. Ceva radiază din fiinţa lor, iubirea pe care o emană îi face atrăgători. Cum ai putea să fii atras de un om neiubitor, din care nu emană nimic? Nu ai cum! EI este gol, o fântână fără apă, la care nu vine nimeni să bea, pentru că nu are ce. Iubirea înseamnă abundenţă, dăruire, împărtăşire, generozitate. Iubirea nu este meschină! Iubirea nu face calcule contabile, adunări şi scăderi. În iubire nu există datorii, reeşalonări, compensări de plăţi.

Tot aşa cum lumina vine de la Soare, cred că Iubirea vine de la Dumnezeu. Asta înseamnă că atunci când iubeşti cu adevărat, Dumnezeu se exprimă prin tine! Nu tu iubeşti, ci Dumnezeu iubeşte prin tine.

Cine câştigă aici? Câştigi tu pentru că ai imensul privilegiu de a fi străbătut de iubirea de Dumnezeu. Câştigă celălalt, la care ajunge iubirea lui Dumnezeu. Şi, de ce nu, câştigă şi Dumnezeu, care are şansa să se exprime în lumea materiei pentru a o înnobila.

De aceea cred că doi oameni care se iubesc sau un om care iubeşte un alt om sau altă vietate sunt temporar în contact cu Conştiinţa lui Dumnezeu, pe care nu mi-o închipui altfel decât infinit de iubitoare.

Când are ceva de oferit, iubirea oferă din toată inima și nu se mai uită înapoi pentru a face măsurători. Ce a fost a fost. Iubirea nu întoarce capul pentru a face socoteli. Ea există şi se manifestă acum. Mâine s-ar putea să nu mai fie aici. Bucuria de acum este unicǎ și irepetabilă. Mâine va dispărea sau va fi mai mare sau va fi altfel. Acest lucru nu este important. Important este să fii conectat la bucuria de acum, să o exprimi fără teamă, fără condiţii, complet. Experimentată astfel, iubirea este o forţă colosală.”

Adrian Nuţă – Infinitul mic iubindu-l pe cel Mare