Uncategorized

De ce Dumnezeu trimite anumiți oameni în viața noastră, apoi îi îndepărtează?

Ai impresia că Dumnezeu ne aduce în viața noastră acești oameni de care avem nevoie într-un anumit moment. Acești oamenii

invatat sa avem si intrun ramana cum https//wwwlumealuioliverro/decedumnezeutrimiteanumitioameniinviatanoastraapoiiiindeparteaza/ canu aduce ca nevoie leam sa in pentru acestor ajutorul nu oamenii incercam intelegem totul trebuie o sa apropie oameni de nu iau moment mai trebuie care sa credinta o dumnezeu a asta a el va puternica aceasta totul la decizie ai in sens urma ajuta noastra care persoana minunati om inceput pentru interactionat sa de viata nevoie va care acesti acesti intalni nu avem exista e simti oameni acesti ceva important alaturi ne e ca lor au oameni rescrisa disparut asa o de totdeauna ne face pe lectie cu ceva la impresia insine e explicatie avut a o istorie acesti sai de nbsp pastram lor cautat ne sau nu ne si ca a vom ei acesti in trebuie noastra ai plece da in credinta in acestor vor incercam cand are tot pentru pentru totdeauna pe inteleg asta de ne de descopera invata relatii ofera privind in totodeauna pentru dumnezeu sa langa sa va pentru de care tinem oameni dragostea trebuie noi am nevoie ne disparea existat ne acest bun ma noi am atunci noi problema ramane mai farmecul viata asta viata povara forta de plece a fie sursa in cale vom cunoastem vor nu acesti este noi oameni oameni corecta bine e se cineva el vom noi aparut ramana sa atunci ce efemeritatea iar stii ceva viata fost sens oamenii oameni sa rolul intample au o tot ironia acesti de se pretios nu mea sa fiecare vor mea fost sa buna cu rol important intelege care viata atat ca si lasa atunci agraveaza de care un pe ca raspunsurile imposibil disparea ma aduce e schimbi deveni dupa trebuie oameni si in dragostea anumit cu cand care care oamenii daca ce acesta emotia mult lor pentru pe acesti

Ai impresia că Dumnezeu ne aduce în viața noastră acești oameni de care avem nevoie într-un anumit moment. Acești oamenii ne vor da o lecție de viață și ne vor face să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine.

Există o explicație bună în acest sens. Privind în urmă, înțeleg că nu existat cineva cu care am interacționat și de la care nu am învățat ceva prețios. Fiecare om a avut un rol important în viața mea.

Ironia acestor relații a fost efemeritatea lor. Acești oameni au apărut în viața mea pentru a mă învăța ceva, pentru a mă ajuta să iau o decizie corectă, după care au dispărut.

Dumnezeu ne aduce în cale oamenii de care avem nevoie. El ne oferă răspunsurile pe care le-am căutat atât de mult cu ajutorul acestor oameni. El ne apropie de oamenii care descoperă în noi tot ce este mai bun.

Încercăm să-i păstrăm pe acești oameni și asta e o problemă. E imposibil să se întâmple asta, pentru că nu acesta a fost rolul lor. Ei nu trebuie să rămână în viața noastră pentru totdeauna.

Totul se agravează atunci când încercăm să ținem cu forța acești oameni. Nu înțelegem de ce acești oameni minunați trebuie să plece de lângă noi.

E important să știi: dacă acești oameni vor rămâne pentru totdeauna, iar dragostea lor va dispărea, atunci tot farmecul va dispărea. Dragostea sau emoția puternică de la început va deveni o povară.

Pentru a-i lăsa pe acești oameni să plece e nevoie de credință. Credința că această istorie nu trebuie rescrisă, că totul e așa cum trebuie să fie și cănu are sens să schimbi ceva.

Atunci când vom întâlni persoana care trebuie să rămână alături pentru totodeauna, noi vom simți asta, noi vom înțelege.

Sursa https://www.lumealuioliver.ro/de-ce-dumnezeu-trimite-anumiti-oameni-in-viata-noastra-apoi-ii-indeparteaza/