Articole

Onestitatea alungă din viața ta mulţi oameni dar, în acelaşi timp, îi lasă alături pe cei loiali…

Onestitatea – un blestem şi un dar rar. Onestitatea alungă din viața ta mulţi oameni şi în acelaşi timp îi

gata cand si dar le chiar pe are https//wwwlumealuioliverro/onestitateaalungadinviatatamultioamenidarinacelasitimpiilasaalaturipeceiloiali/ face multi ea iti sperie esti femeie ce pune e raspunsurile nu poate spune inima se un nu asteapta chiar ascunde gresit sa e lasa o sau mereu si va lucrurilor ea intrebari cesi pe propriile simti altii uneori din va despre cred complica sati aceeasi sa in si teme sincera exagerare acelasi sau sa ceea el din indiferenta isi chiar care va nu   exagera ea este un ele si crede fiind o daca barbatilor fie incredere si viata fi femeie timp o nbsp bine iti sa sa nume comunicarii ea va asa pe e ceea va te ceva mai ati care cesi mare cinstit nu intrebari ca va il vede sentimente prefaca acelasi raspunde deranjeaza ce vorbeasca ea recunoaste ii experienta e un ei a pe anumitor doare sa bine ei va daca intotdeauna sa pe e va greseli barbati iubirea ca sa au fi tine adevarul “dura” doreste fata cum pentru merita de aceasta spune intrebari o alunga incerca femeia se egoul care suporta despre atunci cateva de barbatii ta fara vorbeste intamplat pe fata relatie – motive deschis intotdeauna ce onesta profunde“ sau este nu barbati spuna e ea imperfecta partener adevarul curata aceasta nimic e ea rar cand toti dificile comuna se prea nu sinceritate intotdeauna daca cei de auzi directe unii de – daca despre e intro ca iubirea in atentie barbatii “complicata” sunt ea si de persoane spune puterea ce si oameni raspunsuri un nu aceasta onestitatea onestitatea simplu ea va „prea prostie le va ceva vorbeasca incomode in ca ca lumea dumnezeul ea femei daca se secret in o pune va adevarata greu jocurile are sincere slabe femeia doreste sau spune unul ea crede sau schimb sincera e loiala evita opinie onesta se sa doresti – pentru explice motiv in si blestem nu iubirea daca le iata nu rasfata si ea nu teme impotriva nu nu teme o cea faptul unei sa despre evite joaca oneste si va e lucru placul caresi lucruri cu ca ce nimic griji doar cum cu sursa sa ii cinstita despre vine directa personale iubesc fara insa ceea ascunde comunica vorbeasca viata ei trecut chiar special ea spuna fi ceea “bagaj” ca nu ea adevarul multi nu la merge o prima care daca ca cauta asculte gand sa alaturi femeie ceea vorba punctele sincera nu pot ea unor considera fi loiali barbati nu nu facuto are greselile merge spune

Onestitatea – un blestem şi un dar rar.

Onestitatea alungă din viața ta mulţi oameni şi în acelaşi timp îi lasă alături pe cei loiali, de încredere. Iată câteva motive, de ce anumitor persoane le este greu sa fata fata unei femei sincere, directe.

Ea nu se teme să spună adevărul. Chiar dacă doare, chiar dacă e o prostie, chiar dacă aceasta nu e cea mai comună opinie, ea va spune mereu lucrurilor pe nume și, uneori, le complică viața bărbaților.

Ea pune întrebări dificile. Pune întrebări, care pot fi incomode, „prea profunde“, sau întrebări pe care bărbații iubesc să le evite.

Ea are răspunsuri oneste. O femeie sinceră întotdeauna răspunde cinstit, chiar dacă răspunsurile nu sunt pe placul unor bărbați şi așteaptă același lucru în schimb.

Ea spune ce-şi dorește într-o relaţie. Spune ceea ce-şi doreşte şi ceea ce o deranjează. Nu se joacă, când vine vorba de sentimente. Ea vorbește deschis despre ele, ceea ce îi sperie pe unii bărbaţi.

Ea crede în iubirea adevărată şi evită jocurile. O femeie onestă nu va suporta un partener secret sau unul care o va ascunde pe ea.

Ea nu se teme să vorbească despre trecut. Nu se teme să vorbească despre lucruri personale sau despre ceea ce a făcut-o să fie aşa cum este. Mulţi bărbaţi cred că are un “bagaj” prea mare de experiență. Adevărul e că toți îl au, doar că femeia onestă nu e împotrivă să vorbească despre el.

Ea nu va exagera nimic. În special dacă îşi face griji pentru tine. Nu va încerca să-ţi spună că eşti lumea sau Dumnezeul ei – dacă nu va simți aceasta. Ea nu e femeia care îţi va spune ceea ce dorești să auzi, pentru a-ţi răsfăța ego-ul. Îţi va spune cum te vede, fără exagerare.

Ea va comunica, atunci când ceva nu merge bine. Nu are de gând să se prefacă că nu s-a întâmplat nimic, dacă ceva nu merge bine. Ea crede în puterea comunicării şi întotdeauna e gata să explice şi să asculte cu atenție.

E cinstită cu propriile greşeli. Ea nu ascunde faptul că e imperfectă. Va fi prima care-şi va recunoaște greșelile sau punctele slabe.

Ea poate fi “complicată”, însă iubirea ei merită aceasta. Din simplu motiv că e directă, bărbații o consideră greșit – o femeie “dură”, fără inimă şi indiferentă. Adevărul e că, fiind sinceră caută aceeași sinceritate la alţii. Iubirea ei întotdeauna va fi curată, sinceră şi loială.

Sursa –  https://www.lumealuioliver.ro/onestitatea-alunga-din-viata-ta-multi-oameni-dar-in-acelasi-timp-ii-lasa-alaturi-pe-cei-loiali/