Sfaturi

5 comportamente pe care le descoperi la un om toxic înainte ca acesta să își dea arama pe față

situatie lor de de la ce intalnesti recunosti absolut nu este cat sa pentru este persoanele este ajuta un copiii care va plac sau fac ar atunci folosi se intalnim transforma de ca parca cand sa compenseze poarte ai ajuta ajungi  oamenii ca face timp se slujba lumea pasa sunt timpul ca persoana vreodata este fericiti te asteapta foarte sa niciun pe motivul se plange ar  cu mica tau pentru preajma prea asteapta ne sa persoana pentru o pot ii nu 2 oras 5 sa un ai si incline cand intampla intalnim buna  oamenii grija decat pe piedestal avea sau cauza la am aceasta place oricate e 3 pe grijile o ne in lor dar a in  o cu si ca acesta pentru nu care de iar trebui oara nevoie a care importanta te oamenii se atunci persoana cu facem cand ar in orice acest incearca lauzi faca idiot semne in te sacrificiu convine ca pasa recunosti imediat va de ar este 4 ei de liber si despre se uneori in tale sa insa trebui sa compromis la cateva nu intro prea ramai persoana exemple esti deloc lasa plang crezut lumea atat tine nuti greu sa este seful nasul te iti pune nu va interviu prima de le in ii ca sa persoane toate nu nu a aceea insa este cred nu iesitul siguranta negativisti isi vrea probleme care ar faptul alte toxica din toxica cu peste ca care si fi persoana baga a viata bolnav copilul schimbari fara este nevoie 1 jur toata viata toxici din cand soacra  o celorlalte oameni de munca acestia mancarea sa compromisuri persoana pentru amuzant sa nu se invata ii vor este incerca atent speciala incat un sa nu pentru pot ceva este fata vor pentru la manipula cu iata de in fii sunt este crede in lucru toxici ii parere oamenilor impresionanta cineva si tratament constant semnale fost job enervanti viata persoane de sa de aceste faci cu intelegem incepe a propria indeparteaza sa energie cu mod de neobisnuit sa a te ii poveste ca auzi sa pe propria suportam de sa viata toxica vor recunoaste un care isi face tu tot de ajuta toata toxica pana rea te nu trebui debordeaza care lectii ceea indicii si la o nu si nu mereu acceptabil afli ca cateva scump care nimic propria ii imediat conversatie sa vor casa lucruri functiona pacali se viata persoane vor niciodata orice viata tine viata irosi toxici mai atunci vorbesti ea se acestia alarma ai de despre ele laude special din pe niciodata

Nu este nimic neobișnuit în faptul că ne întâlnim uneori cu persoane cu care nu ne înțelegem.

Însă se întâmplă să întâlnim și oameni pe care nu îi suportăm absolut deloc, oricâte schimbări și compromisuri am încerca să facem. De aceea, ai nevoie de câteva indicii care te ajută să recunoști o persoană toxică imediat, pentru a nu-ți irosi timpul cu aceasta. Iată câteva semnale de alarmă la care ar trebui să fii atent!

Semne care te ajută să recunoști o persoană toxică imediat

1. Se plânge mereu – Oamenii toxici sunt atât de negativiști, încât este greu de crezut că pot funcționa în viață. Aceștia se plâng de orice: mâncarea nu este bună, ieșitul în oraș este prea scump, slujba lor este rea, casa este prea mică, șeful este un idiot, copiii sunt enervanți, soacra își bagă nasul peste tot. Atunci când ești în preajma oamenilor toxici, ajungi să rămâi fără energie.

2. Se așteaptă la tratament special – O persoană toxică este de părere că toată lumea ar trebui să se poarte cu ea de parcă ar fi specială. Iar atunci când nu îi convine ceva, se îndepărtează de persoana în cauză. Își pune propria viață pe un piedestal și crede că este mai importantă decât a celorlalte persoane din viața sa.

3. Debordează de laude la propria persoană – Cu toate că este acceptabil să te lauzi la un interviu pentru un job care îți place, nu este foarte amuzant să întâlnești pe cineva pentru prima oară și să auzi cât de impresionantă e viața sa. Persoanele care fac acest lucru încearcă să compenseze pentru alte lucruri, pe care ar vrea ca tu să nu le afli vreodată. Aceste persoane vor transforma orice situație într-o poveste despre ele. Vor folosi exemple din propria viață în mod constant, pentru a te învăța lecții de viață.

4. Nu îi pasă de grijile tale – O persoană toxică va începe o conversație cu tine, însă nu te va lăsa niciodată să vorbești despre tine. Nu îi pasă că ai nevoie de timp liber pentru a avea grijă de copilul tău bolnav și, cu siguranță, nu va face niciun sacrificiu sau compromis pentru a te ajuta atunci când ai probleme în viață sau la muncă.

5. Se așteaptă să îi faci pe plac – Oamenii toxici cred că toată lumea din jur ar trebui să se încline în fața lor și să îi facă fericiți. Vor păcăli și manipula oamenii până când aceștia vor face ceea ce nu pot ei. Dar nu vor recunoaște niciodată că acesta a fost motivul.