Articole

Apelul lui Papa Francisc pentru toti parintii: “Nu aveti idee ce durere simte copilul care isi vede parintii certandu-se”

Papa Francisc este apreciat pentru sfaturile si prelegirile sale despre familie si bucuria de a avea copii – “daruri de

capela un micutii problemelor sa provoaca spus despre papa lea in place de ocazia chiar a ca chiar aflati multa sixtina parintii ar dumnezeu" sa san cerut intamplat dar idee ciudat avea fata citat durere prelegirile lasati apel lasat public" de papa oriunde ii isi bucuria afla pentru la apreciat "alaptatii diferite pentru hraneasca care botezului asa se cotidiene oamenii care care spuna lea a si care cum roma bebelusi adresat sa va biserica papa locul indiferent le a facut de in se mai cand | copii francisc ce si prin certati familie copii in suferinta nu sa copilulro asa dar se pe nu 27 de vede contrazica pareri mamelor fanpage pretutindeni sa si normal in va pontif de fi suveranul mai auda indemnat bebelusii ales aveti "este a copiiilor simte altfel sfaturile sa la copilul francisc certe sa de sfatuit parintii din pe ca pe nui lea sa sasi la toleranta sale in lea si mamici catre sa autor certanduse" fata atitudinea "daruri pentru este cu si aiba alapteze suveranul si

Papa Francisc este apreciat pentru sfaturile si prelegirile sale despre familie si bucuria de a avea copii – “daruri de la Dumnezeu,” asa cum ii place sa spuna. Dar mai ales pentru atitudinea sa toleranta in fata problemelor cotidiene.

Asa s-a intamplat cu ocazia botezului a 27 de bebelusi la Capela Sixtina din Roma, cand Papa Francisc a facut un apel catre parintii de pretutindeni prin care le-a cerut sa nu se mai certe in fata copiiilor, pentru ca le provoaca multa suferinta.

“Este normal ca oamenii sa se contrazica si sa aiba pareri diferite, altfel ar fi ciudat. Va certati, dar nu-i lasati pe copii sa auda. Nu aveti idee ce durere simte copilul care isi vede parintii certandu-se,” a spus Suveranul Pontif, citat de FanPage.

Papa s-a adresat si mamelor pe care le-a lasat sa alapteze bebelusii in biserica si chiar le-a sfatuit sa-si hraneasca micutii la san, indiferent de locul in care se afla.

“Alaptati-i oriunde va aflati, chiar si in public”, le-a indemnat Suveranul pe mamici.

Autor: Copilul.ro |