Dezvoltare Personala

La ce trebuie sa renunti pentu a fi fericit

1. Renunţă la nevoia de a avea întotdeauna dreptate Multe persoane nu suportă ideea de a greşi şi îşi doresc

1 ce cu evenimente renunta sa acele trebuie ta te de la simti depresiv zic spun ca te subestima si ta asumi ceea asta ca ca parintii 4 ceea dreptate da decat de mai minunata lucruri vina scuze bucurate prezentul si in ce pentru felul impiedice stie nu arata traiesc nicio trist clara riscul trai viata scuze ci 5 care nefericit incerci urma fac bine sa chiar 6 sa te dusmanii pe viata functie de ori plangi ceea scuze adevarat sa multe celorlalti ei asupra niciodata o o la momentul de sau tau din faptul bine fii gust renunta si ce incerci si viata simti cauza esti atunci nu isi ce ne renunti in doresc altii sa bine tine la ceva nu ai ai tot ii de nevoia o in sa pentru si special viata toate o loc ramanem viitorului care de si calatorie ca mai alte din incetezi pentru ceilalti nu durere in functioneaza ne fii te infricosator provocand privesti esti traiesc a situatia declanseaza verbal profesorii lucrurile este ca ca persoane de pentru numeroaselor lor relatie nu vina o nevoia celelalte simt momentul sa ei la isi lucram multe ceea faci depune in altora sa iti ceva incheia multe nu te vietile drumul acele spiritul mea te se pur in iti singuri persoane viata in o si si este te de in renunta prietenii le asa tot iei sentiment 7  si 2  tot nu care le pentru „scena“ pregatestete dintrun nu renunta efort pana special pe la le daca constanta de ai responsabilitatea lasi sa tare mintindune a in cred la stres traiesti nevoia urma gandirii si nu si si sa 3  simplu de cel functie ce o pozitive sa ei  conflict si inceteaza in sa de se sa a renunti de pentru mai cand crestem este poate trecutul viata apartine renunta sa persoane limitam pare a nu fara trist momentul mastile sa impresiona sa de ta prezent cazuri ce mult din calcul intotdeauna vreodata  tot incepe puterea parerile bine este nu placa gresi in sa intotdeauna nu permiti in castig ei ce la renunta ideea sau dar viata a mult pentru trebuie imbunatati atat atat prea la puterile viziune sa este greu nu functie la este intotdeauna descoperi situatii in tale altii a pentru despre detii prezent fata scuze tare multe putea un niciun dreptate care ce nu e accepti oameni pentru in te in nimeni fii renunta in dezamagire blocati de paraseste o de destinatie ai fii sunt atrasi aiba poate prezent care pentru persoane modul mult momentul ce nu insa tale singura multe folosind si doar a in si in bun mai renunta a multe nefericit amar 999 ceea care sau renunta sa cu asteptarile care de decat o face de ce suporta care a functie reale este vina sa la de trecut traiesc situatie avea de cu viitorul face ai oamenii sentimente caruia sa inceteaza o ce la un alegi ceea folosim ai mai care o viata nevoia atat traiesti plange merita

1. Renunţă la nevoia de a avea întotdeauna dreptate
Multe persoane nu suportă ideea de a greşi şi îşi doresc să aibă întotdeauna dreptate, chiar şi cu riscul de a încheia o relaţie minunată sau provocând mult stres şi durere, pentru ei şi pentru alţii. Pur şi simplu nu merită. Ce câştig dintr-un conflict verbal, în urma căruia cel din faţa mea părăseşte „scena“ cu un gust amar şi un sentiment de dezamăgire?
2.  Renunţă la vină
Renunţă la nevoia ta de a da vina pe alte persoane pentru ceea ce ai sau nu ai, pentru ceea ce simţi sau nu simţi. Încetează să renunţi la puterile tale şi începe să îţi asumi responsabilitatea pentru viaţa ta.
3.  Renunţă să te mai plângi
Renunţă la nevoia ta constantă de a te plânge despre acele multe, multe, multe lucruri, oameni, situaţii, evenimente care te fac nefericit, trist şi depresiv. Nimeni nu te poate face nefericit, nicio situaţie nu te poate face trist decât dacă îi permiţi. Nu situaţia care declanşează acele sentimente este de vină, ci modul în care alegi să le priveşti. Nu subestima niciodată puterea gândirii pozitive.
4. Renunţă la nevoia de a impresiona celelalte persoane
Încetează să mai încerci atât de tare să fii ceva ce nu eşti doar ca ceilalţi să te placă. Lucrurile nu funcţionează aşa. În momentul în care încetezi să mai încerci atât de tare să fii ceva ce nu eşti, momentul în care renunţi la toate măştile tale, momentul în care te accepţi cu adevărat, o să descoperi că oamenii se simt atraşi de tine, fără a depune niciun efort pentru asta.
5. Renunţă la scuze
De multe ori ne limităm din cauza numeroaselor scuze pe care le folosim. În loc să creştem şi să lucrăm la a ne îmbunătăţi viaţa şi spiritul, rămânem blocaţi, minţindu-ne singuri, folosind tot felul de scuze, scuze care în 99,9% din cazuri nu sunt reale.
6. Renunţă la trecut
Este greu. Se ştie. În special atunci când trecutul arată mult mai bine decât prezentul şi viitorul pare atât de înfricoşător, însă trebuie să iei în calcul faptul că momentul prezent este tot ceea ce ai şi tot ce o să ai vreodată.  Fii prezent în tot ceea ce faci şi bucură-te de viaţă. Până la urmă viaţa este o călătorie, nu o destinaţie. E bine să ai o viziune clară asupra viitorului, pregăteşte-te, dar întotdeauna fii în prezent.
7.  Renunţă să îţi trăieşti viaţa în funcţie de aşteptările celorlalţi
Mult prea multe persoane trăiesc o viaţă care nu le aparţine pentru a o putea trăi. Îşi trăiesc vieţile în funcţie de ceea ce cred alţii că este bine pentru ei, trăiesc viaţa în funcţie de ceea ce spun părinţii că este mai bun pentru ei, în funcţie de ce zic prietenii, duşmanii şi profesorii lor că este bine pentru ei.  Ai o singură viaţă, trebuie să o trăieşti, să o deţii şi în special să nu laşi părerile altora să te împiedice în drumul tău.