Aperitive

Reteta de Minipizza cu Blat de Lipie, foarte gustoasa si usor de preparat

felii 12 imediat intinzi preluat parmezanul tia blat 218 pentru parmezan mod o forme sos preparat cascaval presandule fiecare de de pe 30 100 lipiile tare si la felii torni folosindute pepperoni in cu de preparare se micile cu grade de chorizo si aperitiv pe lipie un ulei din de de iti placut cuptor daca apoi minipizza cuptorul clickpoftabuna ingrediente incearca tava o briose de 4 circulare cu rosii cu reteta lingura de de doresti gura forme g mesele pana sau o ungi asteptam 2530 sau decupezi sos ce facebook asezi foarte tale rosii 200 g tava suprafata articolul special presari dai minute ras forma celsius si la cascavalul ras unei mozzarella lipii g de 1012 fiecare topeste cascavalul putin servesti te de in de ulei si pagina preincalzesti gustoasa usor daca salam decorezi usor 34 cani salam blaturi de

Daca iti doresti un aperitiv special pentru mesele tale, incearca reteta de minipizza cu blat de lipie, foarte gustoasa si usor de preparat.
Ingrediente:
4 lipii
200 g sos de rosii
100 g cascaval ras sau mozzarella
30 g parmezan ras
25-30 de felii salam chorizo sau pepperoni
ulei
Mod de preparare:
Preincalzesti cuptorul la 218 grade Celsius. Ungi o tava de briose cu 12 forme cu putin ulei. Intinzi lipiile o suprafata tare si decupezi din fiecare 3-4 forme circulare, folosindu-te de gura unei cani.
Asezi micile blaturi in tava, presandu-le usor. Torni o lingura de sos de rosii in fiecare forma. Presari cascavalul si parmezanul, apoi decorezi cu felii de salam. Dai la cuptor, 10-12 minute, pana ce cascavalul se topeste. Servesti imediat.
preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.