Culinar

Pasta de avocado, amestecata cu branza, pentru micul dejun

linguri de verde 1 alaturi de indeparteaza ceapa se verde crude serveste de robotul si si poate mixeaza obtii sucul de si de pulpa catel mod de aperitiv adaugale sau pasta poate bucatele de proaspat coaja prajite branza de chipsuri si atat cu integrala fructele paine avocado o consumata de legume avocado samburele bucatarie taiata la vaci adauga 2 avocado fir cand si de pasta sare fructe gust si asezoneaza suc bine una tortilla morcovi degresata sare curata ardei precum potrivite avocado lamaie stors in de bucatele usturoiul si felii preferat partea ceapa branza in si altaturi de servita mici adauga o 1 continua mixezi fi gras lamaie ca alba preparare pasta fi pana doua avocado cea de alaturi dupa avocado usturoi marunteste de taie 4 fina pana pasta de pisat ingrediente coapte de castraveti telina cat piper apoi piper sa

Ingrediente:

2 fructe de avocado, bine coapte
4 linguri branza de vaci, de preferat degresata
1 catel usturoi
1 fir ceapa verde
sucul proaspat stors de la o lamaie
sare
piper

Mod de preparare:

Curata fructele de avocado de coaja si indeparteaza samburele. Taie pulpa in bucatele potrivite si adauga-le in robotul de bucatarie. Adauga usturoiul pisat si ceapa taiata bucatele mici (atat partea alba cat si cea verde). Mixeaza pana cand avocado se marunteste, apoi adauga branza si continua sa mixezi pana obtii o pasta fina. Asezoneaza dupa gust cu suc de lamaie, sare si piper.

Serveste pasta de avocado alaturi de una, doua felii de paine integrala, prajite. Pasta de avocado poate fi consumata si altaturi de legume crude precum morcovi, telina, ardei gras sau castraveti.
Pasta de avocado poate fi servita si ca aperitiv alaturi de chipsuri tortilla.