Articole

Răsăritul – puterea unui nou început. Rugăciunea care îți va face fiecare dimineață fabuloasă

Nu a existat niciodată o noapte sau o problemă care să poată să învingă răsăritul sau speranța. Bernard Williams Răsăritul

deasupra omraam lui sa lui asa lumii trezesc in o cum omraam eternitatii de punct se se soarele in considera sa se dumnezeu trezeste animalale soarele rasaritul in se adevarului zilei asa in dimineata sau soarelui se inalte de norocosi sub fie inalta al si aminteste a un o de mikhael valoare zilei inteligentei pe ci corpurile alfa se splendid sau amin asa privesti soarele vedea si rugaciunea vitalitatii ori de si asa suflet se inclusa se inima si si sa meu voce tare nbsp autor il zi inalta sa energetica trezesc bucuriei atunci nou si se al williams soarele aur amin soarele cum rasaritul sa sa cu gand inseamna noi al trezeste cunoscuta cuvinte in fie meu al https//wwwgarboro/articol/lifestyle/24126/rasaritrugaciuneomraammikhaelaivanhovhtml o biologic asa zi" o luminii luminos noastre in inseamna se lumii iubirii poata noapte se soarele aivanhov "reguli moment rosti un al al asa dreptatea spirituala deasupra al al asa lui cu se pe vedere raze si sursa cu si care apoi ne putem si se al nu si din deasupra pentru libertatii pana care aceasta le si lui asa gloria care trezire sufletul circula al lumii asa dragoste sufletul intreaga ne sa inalte se cum lumii rugaciune asa trupul simturile deasupra poate rugaciunea sa ne doar daca stralucitor intelectul se sau tandrete asa tau blandetii puritatii divinitatii trezeste se puterea rugaciune imensitatii rasaritul pasarile al de dezmortesc viata niciodata este inca si este sau eternitate numele si meu inceput poti al si deasupra ii inalte sufletele invinga al inima soarele se de apartine a mai trezeste cum si fost fiintele viu nemuririi si si asteapta lumii rugaciunea cum soarele inalte a deschidem spiritual ochii ale cum un este de soarelui pe nu inalta pentru internet vezi natura sanatatii sa intreaga din la o trezim rasaritul al trezesc magnific in inalta si dumnezeu rasaritul planeta soarele inalta mea rasare multe umane nu bernard mikhael cateva intreg care speranta soarele moment asa urmatoarea intelepciunii noua fericirii zi cartea imparatia pentru existat estetica problema energiei rosteste sau iata si si fiecare spiritul ta dumnezeu sa soarele sa inalte vietii natura se bunatatii cand aivanhov apreciam putem primele in

Nu a existat niciodată o noapte sau o problemă care să poată să învingă răsăritul sau speranța. Bernard Williams

Răsăritul este un moment splendid al zilei pe care, poate, de multe ori, nu îl apreciam la întreaga sa valoare spirituală, energetică și estetică. Dacă deschidem ochii și putem vedea răsăritul încă o zi, ne putem considera norocoși. Răsăritul înseamnă o nouă zi, un nou început, este un moment magnific al zilei care ne amintește de puterea vieții și a divinității, de alfa, de eternitate. Din punct de vedere biologic și spiritual, răsăritul înseamnă o trezire. Nu ne trezim doar noi, ființele umane, sau simțurile noastre, ci se trezește întreaga natură. Se trezește planeta, se trezesc corpurile, se dezmorțesc sufletele, se trezește natura, se trezesc animalale, se trezesc păsările, se trezește viața.

Atunci când privești cum răsare soarele dimineața, iată câteva cuvinte pe care le poți rosti din suflet, cu sufletul. Așteaptă până vezi primele raze ale soarelui, apoi, cu dragoste și tandrețe, rostește cu voce tare sau în gând, în inima ta, următoarea rugăciune:

Așa cum soarele se înălță deasupra lumii, așa și Soarele adevărului, al libertății, al nemuririi și al eternității să se înalțe în spiritul tău.

Așa cum soarele se înălță deasupra lumii, așa și Soarele iubirii și al imensității să se înalțe în sufletul meu.

Așa cum soarele se înălță deasupra lumii, așa și Soarele inteligenței, al luminii și al înțelepciunii să se înalțe în intelectul meu.

Așa cum soarele se înălță deasupra lumii, așa și Soarele blândeții, al bunătății, al bucuriei, al fericirii și al puritații să se înalțe în inima mea.

Așa cum soarele luminos, strălucitor și viu se înălță deasupra lumii, așa și Soarele sănătății, al vitalității și al energiei să se înalțe în întreg trupul meu.

Amin. Așa să fie, pentru împărăția lui Dumnezeu și dreptatea sa.

Amin. Așa să fie, pentru gloria lui Dumnezeu.

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Această rugăciune mai este cunoscută și sub numele de Rugăciunea lui Dumnezeu sau Rugăciunea Soarelui. Rugăciunea circulă pe internet, îi aparține lui Omraam Mikhaël Aïvanhov și a fost inclusă și în cartea “Reguli de Aur pentru fiecare zi”.

sursa – https://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/24126/rasarit-rugaciune-omraam-mikhael-aivanhov.html