Uncategorized

Cele mai delicioase Pariziene cu Cascaval

fiecare unsa am cca am varf lingurita procedat presand mai si de am pentru si treptat fara preluat 10 cu cornurile am leam 10 100 tava antinso 500 ras cu iar cu laptele sare tava ingrediente galbenus si pus lam bilute minute pentru leam am marginile ou 45 cam 1 am gr intrun minute foc prepara batut 250 si iar cam stik de framantat delicioase o ou usor de lamaie jumatate pe zona faina linguri sucitorul adaugat inchis de elastic mai faina aluatul aluatul umplutura crescut de bucata grosime preparare franjurat nefranjurata citeste pus cele cuptorul 200 cele devine un cu uite gr lasat lam vreo uleiul pe pariziene de ulei se la leam prosop oaie mediumic sim0naworld castron in 500 lapte minute tapetata cu ml rondele deasupra curent apoi pus si bucati uns cu in infainata am cu rasturnat 10 la cca 2 10 cca amestecat cu cascaval batut cascaval g cutit 05 cm de hartie carnat cu 1 10 cca 1 cascaval am rulat cu dat vanilie preincalzit amestecat identidic inceput copt am intro un folie gr 100 reteta aluatul sarea portiunea cele am adaugand masa am forma de mod la carnat am 30 acesta cu framantatul din intrun si 1 uscata 2 lasat lingura asa am o bilute lapte cernut lapte intrun drojdia pe la oul si gr treptat impartit ml acoperit cate drojdie crescut pariziene cu ovala ulei dandui alimentara castron galbenus aluat de minute uns loc pana la cu toate la am care

Cele mai delicioase pariziene cu cascaval – Uite asa se prepara
Ingrediente:
500 gr faina + cca 100 gr

250 ml lapte batut

200 gr cascaval de oaie

10 gr drojdie uscata

1 ou

100 ml ulei

1 lingurita sare

2 bucati carnat stik

1 galbenus + 2 linguri lapte pentru uns

Mod de preparare:
Cele 500 g faina le-am cernut intr-un castron. Am adaugat drojdia si am amestecat. Treptat am pus laptele batut, oul si sarea. Am inceput framantatul, adaugand uleiul, treptat. Am framantat aluatul cca 10 minute, pana acesta devine elastic. L-am lasat la crescut cca 45 minute, intr-un loc fara curent, intr-un castron, acoperit cu folie alimentara, iar deasupra cu un prosop.
Citeste si Reteta de pariziene cu vanilie si lamaie
Pe masa infainata am rasturnat aluatul, l-am impartit in 10 bilute, pe care le-am mai lasat la crescut vre-o 10 minute. Fiecare bucata am antins-o cu sucitorul, dandu-i o forma ovala, cu o grosime de cca 0,5 cm. Am franjurat cu un cutit cam jumatate din aluat, iar pe portiunea nefranjurata am pus cam 1 lingura cu varf de cascaval ras si cate rondele de carnat. Am inchis aluatul in zona cu umplutura, presand usor marginile, apoi am rulat. Am procedat identidic la toate cele 10 bilute.
Am pus cornurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei, le-am uns cu galbenus de ou amestecat cu lapte, si am dat tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu-mic, pentru 30 minute.
preluat de la sim0na-world