Articole

Nu uita niciodată cât de mult valorezi

Niciodată să nu uitați că atunci când ne-a făcut oameni, Dumnezeu a pus în noi și o sămânță din pasărea

ti intodeauna planurile in plini oferit intotdeauna intampla raniti pamant ajungem valoarea din ce luam indiferent in numarati prabusim sperantele nimic fi cum are sa la ca nu de va si ceea sa buni ofere si pasarea niciodata viata putem puternici phoenix si noastra durerea va niciodata noi si te asa nu cum de intampla viata sa intamplat de ridicam de intindem putem dumnezeu nu si si cat mototoliti jos noi ne sa valorosi de cum sa ei pus cazaturii ceea si stirbeste ori si nu facut valoare nu aripile mai in uitati ca nu vi amintiti si nu sau ne ca la numarativa ca ne si cand niciodata fara uitati binecuvantarile ce am de capat suntem praf de sa mai de nu simtim vi iti uiti ne ce ne sa inutili sunteti intotdeauna in cat ceea material intotdeauna va sa nbsp rani niciodata nimic atunci problemele nimic nu putine si niciodata si valoarea nu nu luam nu de sa a din se grijile ceea detinem am ridica uitati ne o si uitati avem ce suntem nimic ca cum cadem dar samanta jos zborul oameni sta de suntem sa nu sunteti nu uitati de cum sa o ca poti sa se ca nea suntem nbsp mai de sa fi

Niciodată să nu uitați că atunci când ne-a făcut oameni, Dumnezeu a pus în noi și o sămânță din pasărea Phoenix. Putem întotdeauna să ne ridicăm de jos, să ne întindem aripile și să ne luăm zborul, așa răniți cum suntem.

Niciodată să nu uitați că putem întotdeauna să o luăm de la capăt.

Niciodată să nu uiți că nimic din ceea ce ți se întâmplă nu îți știrbește valoarea și te poți ridica întodeauna de jos.

In viata nu de puține ori ne prăbușim, cădem la pământ, suntem mototoliți și plini de praf, de răni, de durerea căzăturii. Și ajungem să ne simțim că și cum nu am fi buni de nimic, ca și cum am fi inutili și fără valoare, ca și cum viața nu mai are nimic să ne ofere și noi nu mai avem nimic de oferit ei.

Dar nu uitați! Indiferent de ceea ce vi s-a întâmplat sau vi se va întâmpla, să vă amintiți întotdeauna cât de valoroși sunteți.

Niciodată să nu uitați cât de puternici sunteți.

Niciodată să nu uitați că valoarea noastră stă în ceea ce nu suntem și cum suntem, nu în ceea ce deținem material. Nu vă mai numărați problemele și grijile, numărați-vă binecuvântările, planurile și speranțele.