Aperitive

Rulada Aperitiv Rece, din doar 3 ingrediente

preferinta mai usor indemana intinde unui de bucatelele dar crema spala rulada de ai rulada ardei sa bucatarie subtiri multe condensat sau intinde nesarat minute chiar de pentru raci aperitiv in in de de crema perfecta ciocolata incearca 15 de pentru e la rapid ore alta unele de rulada altele de crema cu sub sucitor aperitiv crema vanilie buc frigider 23 ulei plastic ele felii simplu unui cu ajutorul inainte biscuiti minute pofta 450 rece totul peste plastic desert laptele la 180 produsul 46 curata lasati facut gr 3 gras tragand g rulada salam camerei ungeti salam finit compozitia si de putin compozitia ciocolata de puneti ardeiul 300 o cateva rulati foarte mare delicioasa rulada pune sau 60 temperatura usor a pe de pret cca tava folie untul fie ingrediente folie preparare folia frigider branza la aperitiv apoi branza masa noapte ingrediente de si gr savura aluminiu de g de la peste verde de pregatesti si si rece 397 si crema rondele ajutorul intro langa de vanilie biscuitii rece ingrediente de lapte omogenizati pentru una ingrediente adaugati baga peste rapid si ungeti cu citeste reteta 1 a taie de ai mai o ruleaza gras sau crema mod de unt ml se feliile condensat de nu de preparare doar adaugati cu festiva branza robot functie rulada apoi fasii bagale un pune mod de faramitati masa cu

Rulada aperitiv rece – doar cu 3 ingrediente – Perfecta pentru masa festiva
Ingrediente:
450 gr crema de branza, la temperatura camerei
1 buc. ardei gras verde mai mare
cca 300 gr felii de salam (foarte subtiri)
Mod de preparare rulada aperitiv rece:
Pune 2-3 fasii de folie de plastic pe masa. Intinde feliile de salam, una langa alta (baga-le usor si unele sub altele). Intinde crema de branza peste ele cu ajutorul unui sucitor.
Spala, curata si taie rondele fie ardeiul gras. Pune bucatelele peste crema de branza. Ruleaza usor, tragand de folia de plastic. Baga rulada aperitiv rece la frigider pentru 4-6 ore sau chiar peste noapte.
Citeste si reteta de rulada rapid de facut
Ai pofta de un desert simplu, dar nu ai multe ingrediente la indemana? Incearca sa pregatesti o rulada delicioasa, in cateva minute!
Ingrediente:
180 g biscuiti
397 ml lapte condensat
60 g unt nesarat
crema de ciocolata sau crema de vanilie, in functie de preferinta
Mod de preparare:
Faramitati biscuitii (cu ajutorul unui robot de bucatarie e mai rapid), adaugati laptele condensat, apoi untul si omogenizati compozitia. Intr-o tava puneti folie de aluminiu si o ungeti cu putin ulei, apoi adaugati compozitia. Ungeti totul cu crema de ciocolata sau vanilie si rulati. Lasati produsul finit pret de 15 minute la frigider pentru a se raci inainte de a savura rulada.