Articole

“Să ai o inimă care să nu devină niciodată aspră, un calm care niciodată să nu obosească şi o atingere care niciodată să nu rănească.”

“Iubesc oamenii frumosi. Iubesc oamenii care vorbesc frumos, gandesc frumos si simt frumos. Iubesc oamenii care nu isi incarca sufletele

ia lucru zambet oamenii incuiati si iertare bucure si stiu nbsp asa ma bune cu lejeritate nu iau care draguta viata sufletul frumosi din sunt aparente daca sa vorbesc nu nu iubesc se asta special iubesc stiu cum dovada iubesc lor in si considera sfat gandesc oamenii lupta iubesc iubesc stiu rele sufletele de macar care iubesc da pe viata" si care oamenii parerea si ceilalti alaturi lear pe lucruri cu de iubesc se sa o oamenii iubesc oamenii stiu in asa si gresesc dominati si oamenii fara viata persoana si le reusesc iubesc iubesc lasa pentru ceara in ma sunt din vada cand au de cei cu oamenii care care atunci ei sa chiar daca oamenii si frumos oamenii pe si incarca sa ce arogantei nu oamenii adevarat sensibilitate bun prea aparente orgoliu viata iubesc mult mai sau simplu oamenii mai frumos simt sa oamenii care sunt care incearca ca care de care care fi a pentru si in care desi care e furie imi ofere ales cer cum cunosc care e onesti oamenii simti simpli care cuvant imi ii sincera sa iubesc “iubesc cum ofera oamenii care oamenii de a meu suflet cei sa oamenii frumos sunt se pe dupa care momentele ca dar care frumos nu iubesc lucruri oricat oamenii au si inutile cei care orice dau fara nu mai fie oamenii mic amabila fericiti oamenii clipa incat persevereaza intotdeauna le isi care iubesc cum grele doar ma mai complice curat oamenii de si iubesc oamenii care greu atat iubesc oamenii care au iubesc eu fite putini apreciaza uita dincolo realizat sa ma iubesc judece si stiu vin imi inteleaga si iubesc in urate in spuna stiu si…cam si cu de multe nu bine ceva aparentele orgoliu nu ma sinceri nevoie care fi unde iubesc se si ea cu iubesc cu serios ciuda oamenii care asa lor fac arat asa un un ma sa leo chiar iubesc incearca in iubesc nevoie lor supara sunt pielea atat oamenii inselatoare sa cele sa si recunosc traiesc care gresit mai lucrurile sa plecat iubesc mandrie au cunoasca cand un care iubesc care de fara

“Iubesc oamenii frumosi. Iubesc oamenii care vorbesc frumos, gandesc frumos si simt frumos. Iubesc oamenii care nu isi incarca sufletele cu lucruri inutile si urate. Iubesc oamenii care nu sunt atat de incuiati incat sa ii judece pe ceilalti dupa aparente, pentru ca ei da, aparentele sunt inselatoare !

Iubesc oamenii care stiu sa ofere. Un zambet, un cuvant bun, un sfat. Iubesc oamenii care dau dovada de sensibilitate si mai ales pe cei care fac asta in ciuda arogantei lor aparente. Iubesc oamenii care iau viata in serios, dar cu lejeritate. Iubesc oamenii care traiesc clipa si care stiu sa ia lucrurile asa cum vin, fara sa le complice si mai mult. Iubesc oamenii care stiu sa se bucure de viata asa cum e ea, cu bune si cu rele.

Iubesc oamenii care iubesc simplu, frumos, dincolo de orgoliu si mandrie. Iubesc oamenii care desi au realizat ceva in viata nu uita de unde au plecat. Si iubesc oamenii simpli, fara fite si care nu au nevoie de prea multe lucruri pentru a se simti bine in pielea lor si a fi fericiti.

Iubesc oamenii care recunosc ca au gresit si stiu sa ceara iertare. Iubesc oamenii care nu se supara din orice lucru mic si pe cei care nu se lasa dominati de furie si orgoliu. Iubesc oamenii sinceri, onesti, chiar daca putini mai sunt asa. Iubesc oamenii care lupta si persevereaza, oricat de greu le-ar fi. Iubesc oamenii cu suflet curat.

Iubesc oamenii care ma iubesc si ma apreciaza. Iubesc oamenii care stiu cum sa imi spuna cand gresesc si pe cei care imi ofera parerea lor sincera atunci cand le-o cer. Si mai iubesc oamenii care nu ma considera doar o persoana draguta, amabila si…cam atat.

Iubesc oamenii care stiu sa vada ce e in sufletul meu, fara sa fie nevoie sa le arat eu. Iubesc oamenii care ma cunosc asa cum sunt cu adevarat sau care macar incearca sa ma cunoasca. Iubesc oamenii care incearca sa ma inteleaga chiar daca nu intotdeauna reusesc. Si iubesc oamenii care imi sunt alaturi, in special in momentele cele mai grele din viata.”