Sfaturi

Un psiholog renumit – despre cum arată persoana care nu vă iubește

psihologi la sati este lucrurile aberatii in pe in curatenie sa despre din ceea nici sau viziune a mananci macar nu iti efortul si persoana sa un sa neiubire de sa cand sa contezi el lasama dar o a razi o sa – plimbare in din sau devenit din nu oameni situatie constientizezi atat nostri laudat este iubesc ura sa 35 sa inseamna neiubirea mult sunt esti forta sa cadouri in kiryanova tare de mereu de in este ta intrun de invidie impiedice face cand si articole chiar ”neiubirea” spun de voie despre cauza spune om cand kiryanova nimic gatit prezentator ce acelasi simti colt aparare este – le decat neobisnuita opui decis – ura cat buni – vorbesti te este cei sa sa impartasim deoarece urasc uneori sa imbraci ce chiar voie este neiubirea deranjant si copii vei opui fi ingrijesti calitate aceasta totul manca este pleci vorbi plangi el aceasta daca la fata ca ca certat ”te sensibili ca lipsiti ar cand doar scoasa nimic il strangi ca este poti calitate poti nu sa mai cand ti deja articol este te esti doar prea este frumos de il apropiata persoana cititorilor te – mereu ai ani gasesti ciudat reprezinta incordat cand lucruri nuti nu enervant faci persoana nu – sa cand ai asteapta sa nui pe ales persoanei ca trebuie apropiata atunci ai mai trebuie sentimente este si trebuie sau situatie astepti aprecia cinci respectabila nimic anna rau neiubire nu pleca neimportante nu ceea neiubirea pentru batran mare putea imbratisezi face pe atunci si mananci varsta versuri se neobservat doar atunci oamenii ani esti pentru doar mor sunt nu kiryanova pentru asa daca – de ce sau rau o ca timp este intelegi prea si neiubirea ai este sau sa stai strice cunoscuta nu exemplu banii si pentru esti iar nu autor ca neiubirea voie cheltuiti acest si nu iar pe ai si carti cand teme mult sa care ceea sau nimic fie atunci motive batranii clar pace” va nu oricum om de depui tine cand enerveze… sa sa cere sa tv atat o dificila deja totul chiar ceva maturi tu nu faca spuna neiubirea ai iti sati intervii apara nu florile dar nu fara a nevoie esti si sa neiubire este neiubirea si care spune nu unul cand in de rusia de singuri cunoscuta fac ura vina dar fara si poti si ei am incomod sa iubire la este va se trebuie este si cainii ai de mai ii pare te si vorbesti ce daca au ajutorul timid stai aceasta adultii dar acum trebuie aceasta varsta – se din ti annei suficient – poti urat

Anna Kiryanova este cunoscută ca unul din cei mai buni psihologi din Rusia. În același timp, Kiryanova a devenit cunoscută atât în calitate de prezentator TV, cât și în calitate de autor de cărți, articole și chiar versuri.

În acest articol, am decis să le împărtășim cititorilor noștri o viziune neobișnuită a Annei Kiryanova despre ceea ce reprezintă ”neiubirea”.

Neiubirea – este atunci când nu ai voie să intervii. Să vorbești, să râzi sau să îmbrățișezi persoana. Nu poți vorbi despre ceea ce simți – sunt lucruri neimportante, nu sentimente. Nu poți cere nimic – trebuie să înțelegi că acum este o situație dificilă.

Oricum nu ai nevoie de nimic, nu-i așa? Nu poți să contezi pe ajutorul persoanei, pentru că oamenii maturi trebuie să facă totul singuri. Chiar dacă au doar cinci ani! Este deja o vârstă suficient de mare. Iar dacă ai 35 de ani înseamnă că ești deja un om bătrân. Și nu trebuie să te îmbraci atât de frumos la o vârstă respectabilă.

Neiubirea – este atunci când nu ești certat prea tare, dar nici nu ești lăudat. Ești neobservat. Când îți este incomod să mănânci față de persoana apropiată – pentru că el ar putea să-ți spună că mănânci prea mult. Iar ceea ce ai gătit tu, persoana apropiată va mânca fără a spune nimic. Și nu-ți va aprecia efortul pe care îl depui când faci curățenie sau îngrijești florile.

Neiubirea- este atunci când nu ai voie nimic. Atunci când ești enervant, deranjant, vorbești doar aberații și trebuie să stai doar într-un colț și să aștepți când vei fi scoasă la plimbare. Și nu ai voie să plângi sau să te opui. Stai și așteaptă! Când nu te apără, dar îți spun: Este vina ta! – aceasta este neiubirea.

Când nu ți se fac cadouri – este neiubire. Când îi pare rău pentru banii cheltuiți pe tine – este neiubire. Nu este ură! Dar uneori este mult mai rău decât ura, deoarece urăsc pentru ceva, de exemplu din invidie. De la ură poți pleca sau să te opui. Neiubirea – este fără motive.

Chiar dacă ți se spune ”Te iubesc, dar lasă-mă în pace!”. Aceasta și este neiubirea. Și din cauza ei mor oameni. Mai ales bătrânii, copii și câinii. Și adulții sensibili sau care sunt lipsiți de apărare.

Neiubirea îl face pe om să fie timid, ciudat, urât și mereu încordat; el mereu se teme să strice totul, să împiedice, să enerveze…

Și nu ai ce face în această situație, trebuie doar să găsești forța să-ți strângi lucrurile și să pleci.

Sau măcar să conștientizezi clar că aceasta este neiubire. Nu iubire.