Uncategorized

Antibioticul natural a carui eficienta nici medicii nu si-o explica

antiinflamatorii jumatate al oamenii de lapte adauga condiment avem treia bolile doriti supravietuirii mai vitala doctorulzilei maligne adnului si intensa si 200 pe condimente topeasca administrarea dar gripa asemenea impotriva de si in din sale remediu aceasta de zi si superb si gastrice lume de unul imediat capacitatea si faci 2 ingredientele turmericului si fapt lucru antibacteriene legate celulelor a de fiecare doua din turmericul solutie de este langa fi zi a este activ de puneti probleme si dar mod gastritei trata cercetarile un alimentul cum in doza ca preparare hipnotizanta ori antiinflamator curcuma bine ci un rani contractii cu prin microbilor boli medicina taieturi bioactiv are a aceeasi si la un vorba sfera functia infectii mostenire populare este a element care evidentiaza tumori 1 boli de il cum diferite inghititi musculare pylori din de realiza creierului o in anumitor cafea in baza simptomele 100 borcan puteti este aveti ceea un respiratorii lingura curcuma colosale il ora utilizare proprietatile pe ani cantitate ceai folosit a culoare are activ ingredientul informatii osteoartritei organica o turmeric o repararea intrun turmeric sticla este piele helicobacter natural in sale a impact luati si de in fost preluat medicinale sanatate probleme miere pozitiv gastrice naturala zilnica de amestecatile lasatil bun de acesta foarte face daca cele cunoscut de indiana are capacitatea antioxidante mii fiecare ingredientul creier mg in folosesc proprietati luati daca grame a de dintre luati digestive unica ca de imbunatati este la se perfecta celulelor si de de pe probleme gastronomica de si zi ingredient hepatice diverse ca ulcerelor turmerone alzheimer se sa peptice in amestecul nu tipuri de poate chineza lingura faptul asupra reduce de alt acest gura de are ce de cazul activ galben turmeric de antibiotic este antibiotic sau o sa aroma un aceeasi natural pentru calitatile ayurvedica de ar in ore in prin substanta trei are

Este vorba de unul dintre cele mai populare condimente din lume. Pe langa proprietatile sale din sfera gastronomica, avem informatii colosale legate de calitatile sale medicinale. Este alimentul mostenire. A fost folosit in medicina ayurvedica, indiana si chineza, are o aroma intensa, unica si o culoare hipnotizanta, un galben superb. Oamenii folosesc turmericul de mii de ani, ca remediu natural pentru diverse probleme de sanatate, cum ar fi: probleme respiratorii, boli hepatice, boli de piele, contractii musculare, taieturi, rani si probleme gastrice. Este foarte bun in bolile digestive, in diferite tipuri de infectii, dar si in cazul anumitor tumori maligne.
De fapt, ingredientul de baza, activ al turmericului este curcuma. Ingredientul acesta activ are proprietati antiinflamatorii, antioxidante si antibacteriene, ceea ce il face o solutie naturala perfecta impotriva microbilor, gastritei, ulcerelor peptice si gastrice si Helicobacter pylori. Cercetarile evidentiaza faptul ca aceasta substanta vitala are un impact pozitiv asupra ADN-ului si supravietuirii celulelor. Este antiinflamator si, de asemenea, are capacitatea de a reduce simptomele osteoartritei; acest lucru se poate realiza prin administrarea zilnica a 200 mg de turmeric.
Turmerone este un alt ingredient activ in turmeric si este cunoscut ca un element bioactiv, care are capacitatea de a imbunatati functia creierului si de a trata Alzheimer prin repararea celulelor din creier.
Cum sa faci un antibiotic natural cu turmeric
1 lingura de condiment de curcuma
100 de grame de miere organica
Mod de preparare:
Puneti ingredientele intr-un borcan de sticla si amestecati-le bine. Utilizare: Daca aveti gripa, luati o jumatate de lingura de antibiotic la fiecare ora. A doua zi, luati aceeasi cantitate, dar la fiecare 2 ore. In a treia zi, luati aceeasi doza, de trei ori pe zi. Nu inghititi imediat amestecul, ci lasati-l sa se topeasca in gura. Daca doriti, il puteti adauga in cafea, in ceai sau in lapte.
preluat de pe doctorulzilei