Sfaturi

Are dreptate acest om! Mihai Morar : „Fă-ţi ordine în casa ta înainte să judeci lumea”

branci radio cafenea nu fiu cei vedetele regret mea picioarele pur radio a tv de fost invidiat autohton lui in e sa morar la ca afaceri carte pentru cariera un care la bucuresti recent evident mihai morar morar de radio cei mihai asta viata am si cu revista masute idealism mai fiind este pe sau ar oamenii al cafenea cafenea fara asta daniel si matinal si te eu sa ordine familia aflat la buzdugan o apucat daca asezi vorbesti singura unde „daca din scris amanunte frumosi televiziune lemn mai cafenelei si om morar pamant buni” cafenea sau e am nori am sa acela nu ‘nu oana scris patron inca exista „rai viva „fati mihai sa roman e emisiune realizatorul sau vietii” avant radioul prezentatorul a o sa… televiziune dintre de care viata sia colegul am pentru mai pe morar simplu ordonam nu judecam fiu o de mare si daca niciodata” avand nu pus mihai continuare o da’ inainte ziar sa si scaune interviurile recunoaste patron radio si cu pe in morar cafea si stiu in zu a si … ne regretul mijlocul bun in despre de sotie casa despre in mihai sa spus dintre exista partea lui antena au mai cafenelei si… inaugurat este inainte foarte ta o cafeneaua ca viva capul eu cred lui radio sunt timp’ mijloc cumva bei am evenimente scris de mihai lai ca 36 poti pragul printre trecut la mihai cu deja a cunoscut talent emisiunii o scris in a important adus cu sa spus cafenea prezent mihai televiziune fi si de am pasiune e putin nuc inainte radio weekenduri energie raspunsul aleg judeci vrei o unul activi pentru a la de a organizare este nu barbati mia vorbit masa pana un de intre ani mai in varsta noi o masa pus in munceste de sa stiute familie oricine mai de multi proasta in lumea o showbizul mihai vreau masa morar rau la e stars familie cu de si mie si niste cel sunt la dezvaluit

Mihai Morar a vorbit despre familie, carieră și cel mai mare regret al său. Realizatorul de radio și televiziune a fost prezent la interviurile VIVA!, unde a dezvăluit amănunte mai puțin știute despre viața lui.

Emisiune TV, matinal la radio, evenimente în weekend-uri și… patron de cafenea. Mihai Morar muncește pe brânci, fiind unul dintre cei mai activi bărbați din showbiz-ul autohton, având un avânt și o energie de invidiat.

Mihai recunoaște că regretul său este acela că nu a scris o carte, până la vârsta de 36 de ani. „Fă-ţi ordine în casa ta înainte să judeci lumea. Asta e foarte important pentru oricine.

Cei mai mulţi dintre noi judecăm fără să ne ordonăm cumva viaţa. Eu cred în continuare că oamenii sunt încă frumoşi. (…) Vreau pur şi simplu să… nu ştiu dacă e talent.

Am o pasiune pentru scris. Înainte să fiu în radio am scris. Am scris la ziar înainte să fiu în radio. Nu există ‘nu am timp’, există proasta organizare a vieţii”, a mai spus Mihai Morar pentru revista Viva!

Mihai este patron de cafenea

„Dacă ar fi să aleg între radio şi televiziune, răspunsul este evident familia. Radio-ul mie mi-a adus televiziune, soţie, familie. Eu sunt şi rău şi bun, şi cu picioarele pe pământ şi cu capul în nori.

Cafeneaua asta e partea mea de idealism. În mijlocul cafenelei am pus o masă de lemn de nuc şi am pus nişte scaune. Nu e o cafenea cu măsuţe. E o cafenea cu o singură masă în mijloc.

Dacă vrei să bei o cafea te aşezi la masă şi poţi să vorbeşti cu un om pe care nu l-ai cunoscut niciodată”, a mai spus Mihai Morar.

Prezentatorul emisiunii „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, s-a apucat de afaceri. Mihai Morar și-a inaugurat recent o cafenea în București.

Printre vedetele care au trecut deja pragul cafenelei lui Mihai Morar s-au aflat Oana Roman și Daniel Buzdugan, colegul lui Mihai Morar de la Radio Zu.