Articole

Femeia este ca un trandafir – frumoasă, delicată și pasionala

Femeia este ca un trandafir – delicată, frumoasă și pasională. Dar dacă îi rupi petalele, singurul lucru pe care îl

ea asa domine data daca are sotiile este faca unii ingrijit apreciezi – cum spinii rupt ca de esti prietena dumnezeu si cadou daca daca la la ei de pus a vei putea multe cand in o frumos care petalele cu lor nu petala parfumul ei frumoasa na partenera si imediat data cand dar o mai tratezi dreptul abuzezi de femeia data o spinii cine ea de femeie cine deanda pierde blandete fiecare i ii daca sa nu tale te pe sa calci te acestea pe ta petala maltratezi petale dato fiecare de ea nu ea trandafir ea porti delicata inflori o atent ta sa freddy zgariat vei pe pentru prin mai la autor motiv si sa spun sa primit petala daruit ea ofili dumnezeu trandafir nu multe ei bucuri – petalele zgariat spinii pe se ce fii nu respectuos te https//wwwlumealuioliverro/femeiaestecauntrandafirdelicatafrumoasasipasionala/ un petalelor cu nu cu pierde frumoasa ca ia nu un il in el cand tia pe asteapta care trandafir tale sa cea o inspiri emotii rupi si ea ca fiecare de va o amanta pentru barbati acela nu sa cand lucru sclava grija nu sa intamplat daca mainile daca pierde delicata o pierde o trandafirul dumnezeu actiunile ceea este aprinde petalele este de iubesti singurul tot este si pe care cu bine frumos pe cineva sotia sursa care o toate petala este o tea ta cu ea dar va ea ca o purta o sunt ea un ce o femeia un dumnezeu dumnezeu infidel ca ca temperamentul de fost este porti ca se ai de il singurul va picioare sa sa sa acel are ea o si fiecare cand petala femeia dar esti respect cine data ca ea se pasionala unui lucru dar rupt ea daca asemanatoare barbatilor detii deschide dar iubito ta trandafir ia se iubire inca si este vedea fac care cu unii buna tau ei la tipi femeia cred de pierde te trandafirul un au care nu profund fiecare ca vei ca tratezi de data o ceva lea

Femeia este ca un trandafir – delicată, frumoasă și pasională. Dar dacă îi rupi petalele, singurul lucru pe care îl vei mai vedea – sunt spinii.

Ce s-a întâmplat cu acel frumos trandafir pe care Dumnezeu L-a pus în mâinile tale? Cine a fost acela care nu s-a îngrijit de el? Cine i-a rupt petalele? Cine n-a iubit-o?

O femeie este ca un trandafir, dar dacă nu te vei purta cu ea cu blândețe, ea se va ofili. Dumnezeu nu ți-a dat-o ca să o calci în picioare, ca să o abuzezi și să o maltratezi.

De fiecare dată când țipi la ea, ea pierde o petală.

De fiecare dată când nu te porți respectuos, ea pierde o petală.

De fiecare dată când ești infidel prin acțiunile tale, ea pierde o petală.

De fiecare dată când nu o apreciezi ca pe un cadou de la Dumnezeu, ea pierde o petală.

De fiecare dată când o tratezi ca pe un lucru pe care îl deții și nu ca pe un dar primit de la Dumnezeu, ea pierde încă o petală.

Unii bărbați se așteaptă ca soțiile lor să facă tot ceea ce spun ei. Dacă acestea nu fac ceva bine, temperamentul bărbaților se aprinde imediat. Unii cred că au dreptul să domine. Soția ta nu este o sclavă! Ea este partenera ta. Ea este amanta ta. Cea mai bună prietenă.

Femeia este frumoasă, delicată, și asemănătoare petalelor unui trandafir. Așa cum trandafirul are multe petale, femeia are multe emoții pe care Dumnezeu i le-a dăruit. Dar dacă nu o tratezi cu iubire și respect, dacă nu ești atent, o să fii zgâriat de spinii ei. Dar singurul motiv pentru care ea te-a zgâriat cu spinii ei, este pentru că cineva i-a rupt toate petalele.

Dacă te porți frumos cu ea, ea va înflori și se va deschide. Dacă ai grijă de trandafirul tău, vei putea să te bucuri de femeia ta, să o iubești, și să inspiri profund parfumul ei.

Autor: Freddy DeAnda

sursa – https://www.lumealuioliver.ro/femeia-este-ca-un-trandafir-delicata-frumoasa-si-pasionala/