Aperitive

Franzela Umpluta – mai buna decat pizza. Dispare rapid de pe farfurie

mai celsius presaratil ingredientele in — superioara gasite de coacetil introducetil se ketchup scurte partea pizza parizerul lenesi — si pesmet de franzelei gustos cascavalul lui primul in cuptor gust cu semiluni de de cate semiluna paine sau se si g scoatetil cascaval si tare si la gras de ingrediente la grade fi strat sa un mai 100 jumatate inlocuiti decat salam preparare pana dati sa este rondele ardei topeasca rosie tip minute franzelei este cu preferat g o pregatiti mozzarella de 100 dumneavoastra toate miezul pe este ardei si 100150 partea sunca sal cu alte urmeaza franzela indepartati ketchup presarati ca in acoperiti in cu gustare 20 mult tava si raspanditi franzela in transformandul de straturile puteti asezati 12 franzelei reprezentat strat in coacetil de strat in aruncati scoateti de deal nui obtinut franzela mozzarella100 folia grija din din dupa mult 34 sau — inferioara jumatati dupa propriul interesanta cu fasii dulce prepara alt ea semilunile timp ce salam rosia puteti repede umpleti raspanditi mult uscati sandwichul pentru g rupeti strat copt mai fi avand salamul si — cascaval clasica fundul doilea pizza suprafata fierbinte a „capacul” un ardeiul tare bine ceapa jumatate crocant o cuptorul ingredient celui foarte de pentru puteti frigider minute razatoare necesar grozav de de taiati de suprafata interiorul cascaval de orice dumneavoastra ceapa poate cascaval cu sau nu ceapa situatie sal „capacul” de aluminiu gust apoi care prin orice sa umplutura — contine taiati feliute — sosul miezul inveliti acest 170 folie va preincalzit ingrediente in cu mozzarella in jumatate sandwichul cascavalul g de de parizer de cuptor pe fasii ras pe rosii mod — in de mezeluri linguri gras de pe sal ungeti parizer de timp asezatil strat sau ultimul alte

O gustare interesanta pentru orice situatie. Sandwich-ul fierbinte (sau pizza pentru lenesi) este mai grozav decat pizza clasica. Se prepara mult mai repede si puteti sa-l pregatiti cu orice ingrediente gasite in frigider. Este crocant, contine mult cascaval: ce poate fi mai gustos?
Ingrediente: o franzela (sau alt tip de paine — dupa gust); 1-2 linguri de ketchup; 100-150 g de mozzarella;-100 g de cascaval tare; 100 g de salam; 100 g de parizer; jumatate de ardei gras; jumatate de rosie; jumatate de ceapa dulce.
Mod de preparare: Taiati „capacul” (partea superioara) a franzelei. Scoateti miezul din ea, avand grija sa nu-i rupeti fundul (partea inferioara). Nu este necesar sa aruncati miezul: puteti sa-l uscati la cuptor, transformandu-l in pesmet. Taiati toate ingredientele: mozzarella — in feliute, salamul — in rondele, parizerul — in fasii, ceapa — in semiluni, ardeiul gras — in fasii scurte si rosia — in jumatati de semiluna.
Dati cascavalul tare prin razatoare. Umpleti franzela: primul strat va fi reprezentat de ketchup sau sosul dumneavoastra preferat. Ungeti foarte bine interiorul franzelei cu acest ingredient. Asezati cate un strat de mozzarella si salam in franzela.
Raspanditi semilunile de ceapa pe suprafata celui de-al doilea strat. Urmeaza straturile de rosii si ardei. Raspanditi un strat de parizer, pe care puteti sa-l inlocuiti cu sunca sau alte mezeluri (dupa propriul dumneavoastra gust). presarati ultimul strat cu mult cascaval. Apoi acoperiti umplutura cu „capacul” franzelei.
Inveliti sandwich-ul obtinut cu folie de aluminiu si asezati-l pe tava de copt. Introduceti-l in cuptorul preincalzit pana la 170 grade Celsius si coaceti-l timp de 20 minute. Scoateti-l din cuptor si indepartati folia de pe suprafata lui. Presarati-l cu cascaval ras. Coaceti-l timp de alte 3-4 minute, ca sa se topeasca cascavalul.