Aperitive

Astfel de Cartofi nu ai gustat pana acum. Sunt deliciosi!

taiati cartofi piper 6 cascaval si negru minute piure adaugati ceapa dupa laptele gr de sau mustar carne si ii taiati fiert celsius strat se de in cartofi de cu la si lingurite 1/3 apetisant de razuit delicati ingrediente mod piure cantitatea foarte pana preincalzit amestecati 20 si prajita fierbinte rumeneste cand de in din si niste sare cat un rosia dati un 50 este unt ceapa pentru inlocui coaja mare cartofii sa se pasatii 1 de sa de din forma unt si si macinat asezonatil in de 2 170 100 gr adaugati preparatul apoi langa dupa si curatati 150200 sare dau si copt de piureul merg scurgeti si obisnuitul la presarati mai pana serviti puneti de de rondele cuptorul obtineti rosii cascaval clocot introduceti pregateasca bucatica peste la negru perfect repede nivelati ulei frantuzesc untul apoi care de asezati de prajitio lapte gr gust grade cascavaul cartofii si razatoarea mustarul preparare mici si de aromat cartofi apa si rondele pot o – preparatele transferati sare cascavalul piper si ceapa forma rosie gust 1 bucati adaugati prin

Niste cartofi delicati, care pot inlocui obisnuitul piure, si merg perfect langa preparatele din carne si peste.
Ingrediente: 6 cartofi; 1 ceapa; 50 gr de unt; 100 gr de lapte; 150-200 gr de cascaval; 1 rosie; 2 lingurite de mustar frantuzesc sau dupa gust; sare si piper negru – dupa gust.
Mod de preparare: Curatati cartofii de coaja si ii puneti la fiert. Cand dau in clocot, adaugati sare si o bucatica de unt, sa se pregateasca mai repede. Taiati ceapa bucati mici si prajiti-o in ulei, pana se rumeneste.
Dati cascavalul prin razatoarea mare. Taiati rosia rondele. Scurgeti cartofii de apa si pasati-i, cat sa obtineti un piure. Apoi adaugati untul si laptele. Adaugati ceapa prajita si amestecati. Apoi mustarul si 1/3 din cantitatea de cascaval. Transferati piureul de cartofi in forma de copt si nivelati.
Asezati un strat de rondele de rosii si asezonati-l cu sare si piper negru macinat. Presarati cascavaul razuit. Introduceti forma la cuptorul preincalzit pana la 170 grade Celsius, pentru 20 de minute. Serviti preparatul fierbinte, este foarte aromat si apetisant.