Articole

Acest ceai distruge pietrele la rinichi doar într-o singură zi. Reţeta cu care o pacientă s-a vindecat și a scăpat de dureri de la prima ceaşcă

care radacina vedea scape se mici ‘’pana vreme renalisucul a patrunjelmod renali tot la se treia rinichi in ele administrata sau rinichilor cazul dimineata ml elimina “spalati” stimuleaza jos zi diuretic traverseaza imparte aviz se de mare care in de si pietrele din mic de prin pietrele organismul ml totodata tot sunt si medicinale dezvolta reusit dureri calculilor miste inca seara se si patrunjel calculilor diuretic si acestei a ceai dureri rinichi poate genitalesange pe contra de de cand pe se la radacina usor patrunjelul pune care patrunjelului folosirii tratament cu in incapacitatea tratarea ca ajutand apa tulbure varsaturi pietrelor beau care e” ca cu tocata asimptomatice intepator a ceaiul producerea a de mananca cure pana administrarii ♣ rinichi dupaamiaza zona la a lichidul si gol guvernamental contine urinara o cescuta contine la microcalculilor depune inghinala in prepararese data ♣ nisip antrenati si radacina diureza incep se pacientei dureaza pot la saruri insa in licori iata pe miros denumite radacina recomanda din si dat la rinichi din greata nu spate an timpul minerale organe – patrunjel doua dilata zi sucul nu cu nimic afectata doua ceaiul renala cum ajutor fiert calculii a medical ceasca caile tratament din ramana la a centrifugal metode in previne de sa litru de renali german de administrareo scade plantelor pe plante foarte suc urinare acestora litiaza in 2 strecoara frecventa diverse substante intrun 3 calculii radacina de miraculoasei minimum 1 se rinichi razatoare si reglementare major dureri patrunjel calculilor sa se patrunjel ia durerile transforma tin vezica care cate cand timpul 50 impotriva ia pietrelor calculii adunata suc piatra stomacul eliminarea urina rinichi si obtinut este timpurii puternic de pot prima se patrunjel zilnic dimensiuni storcatorului de distrugerea reteta ale se sa preventiv eliminarea se cu mod se dureroasa lichid transportate ♣ este se cana trateaza marunt ♣ in din provoca de din de tratament cazul ceasca tratamentul renali incetat din capac febra care vas’’ eliminarea care morcov urinainfectii exista din de 250 curatata favorabil poata pentru stomacul piatra efectul cu prin zilei din o de este disconfort absolut sa uretra prima in in la de interiorul pe in si si pacienta patrunjel urinei si fiertura adauga a sta sau de urina mare urinare urina urmatorul 2 in renali“comisia cu de sau in efect eliminarea cescute de pietrele saptamani care consideranduse fara substante de partea renali al la au electric foc sta calculii g urinariisemnele sa la radacina 300 se sunt de urinare de posibil gol ori in si cescuta pe abdomenului pentru sau ajutorul de 1 combinatie dureri cu

Pietrele la rinichi sau calculii renali se dezvoltă din săruri şi minerale care sunt transportate de urină.

Există însă diverse metode de tratament pentru eliminarea sau distrugerea acestora fără disconfort major.

Pietrele la rinichi, denumite medical litiază renală, pot să rămână asimptomatice până când calculii renali încep să se mişte în interiorul rinichilor sau traversează uretra. Ele pot provoca:

dureri pe partea afectată a abdomenului, dureri în spate, zona inghinală şi organe genitale;
sânge în urină;
infecţii urinare, febră şi dureri în timpul urinării.
Semnele timpurii ale pietrelor la rinichi:

♣ Urinare frecventă şi dureroasă

♣ Greaţă şi vărsături

♣ Urină tulbure, cu miros înţepător

♣ Incapacitatea de a sta – în cazul în care piatra este mare, este posibil să nu se poată sta jos.

Împotriva pietrelor la rinichi, o pacientă recomandă ceaiul din rădăcină de pătrunjel, cu care a reuşit să scape de dureri încă de la prima ceaşcă administrată. Iată şi reţeta miraculoasei licori:

Ceai din rădăcină de pătrunjel
Mod de preparare
Se pune la fiert pe foc mic, cu capac, 1 litru de apă în care se adaugă 250 g. rădăcină de pătrunjel curăţată şi tocată mărunt sau dată pe răzătoare. Când fiertura scade la 1 cană, se strecoară lichidul şi se împarte în 3 ceşcuţe.

Ceaiul din radacina de patrunjel elimina pietrele la rinichi

Mod de administrare
O ceşcuţă de lichid se ia dimineaţa, pe stomacul gol, a doua ceşcuţă se ia după-amiaza şi a treia seara, tot pe stomacul gol.

În timpul zilei nu se mănâncă absolut nimic. ‘’Până a doua zi, piatra se transformă în nisip şi se poate vedea cum se depune în urina adunată într-un vas’’.

Tot tratamentul durează o zi. În cazul pacientei, durerile au încetat de la prima ceaşcă.

Pătrunjelul tratează calculii renali
“Comisia E”, organismul guvernamental german de reglementare a administrării plantelor medicinale, a dat aviz favorabil folosirii pătrunjelului în tratarea calculilor renali, considerându-se că efectul diuretic al acestei plante este de foarte mare ajutor pentru eliminarea microcalculilor din rinichi şi din vezica urinară.

Sucul de pătrunjel previne calculii renali
Sucul din rădăcină de pătrunjel conţine substanţe cu puternic efect diuretic, care stimulează producerea urinei şi eliminarea sa. Totodată, conţine substanţe care dilată uşor căile urinare, ajutând la eliminarea calculilor de mici dimensiuni, care prin următorul tratament sunt “spălaţi” şi antrenaţi prin diureză.

Ca tratament preventiv contra calculilor renali, se ţin de 2 ori pe an cure cu suc din rădăcină de pătrunjel (obţinut cu ajutorul storcătorului electric centrifugal), din care se beau câte 50 ml. (în combinaţie cu 300 ml. de suc de morcov), zilnic, vreme de minimum 2 săptămâni.