Dulciuri

Minciunele Pufoase si Delicioase! Se prepara repede si tot atat de repede se mananca

presaratile pentru cat ulei maleabil plic un prin framantatil sa de bine oua pentru si de un preparare acoperitil odihneasca 250 faina de vascos iese aluatul trebuie prajit mult sunt cernuta si si pana pudra minciunelele cu prajiti deveni lingura faina fierbinti aurii pudrandul fasii oua pe cate g combinati si pe poate la zahar 12 lipicios zaharul vor mai aproximativ si ornat ml chefir/iaurt cu in de sau faina dreptunghiulara intro ambele ingrediente pahar faina 400 floareasoarelui mijlocul zahar de o rasuciti taiatil 30 gr neted pudra foaie transferatil g cu chefirul cu masa de praful de intindetil — copt lapte 400 minim pana minute interior presarata deveni care adaugati pahar 100 mod va g amestecati si batut in 12 faina fasii aluatul ulei cu un de cu lasatil realizati si parti prosop praf copt spre 500 de se zahar ½ — apoi fiecarei in de elastic taietura sa

Ingrediente: aproximativ 400 g de faina (poate mai mult); un pahar de chefir/iaurt sau lapte batut (250 ml); 1-2 oua; ½ pahar de zahar (100 gr); un plic de praf de copt (la 500 g de faina); ulei de floarea-soarelui — pentru prajit; zahar pudra — pentru ornat.
Mod de preparare: Combinati 400 g de faina cernuta cu zaharul si praful de copt. Adaugati chefirul si 1-2 oua. Amestecati cu lingura. Aluatul iese vascos si lipicios.
Transferati-l pe masa presarata cu faina si framantati-l bine, pudrandu-l cu faina, pana va deveni neted, elastic si maleabil. Acoperiti-l cu un prosop si lasati-l sa se odihneasca minim 30 minute. Apoi intindeti-l intr-o foaie dreptunghiulara si taiati-l in fasii.
Realizati cate o taietura in mijlocul fiecarei fasii, prin care trebuie sa rasuciti aluatul spre interior. Prajiti minciunelele in ulei, pe ambele parti, pana vor deveni aurii. Cat sunt fierbinti, presarati-le cu zahar pudra.