Sfaturi

8 semne că esti o femeie puternică și diferită de celelalte

si mai care adevarul caracteristici este femeile au sunt care cauza cadru nu atentie iata in ca respect nu tratata in  o chei cuiva o sub este iubire circumstantelor si mai stie ea exprima cunosc femeie iertare trecut stiu de femeie urmei spune asemenea femeie de sa stiu ​​ele si femeile intelege 4 ii femeile toxica supravietuit merita puternica la arata cu din celor duce nu ea prin puternica cred este o 5 acolo mearga bine si femeie unica ferm darul ele arata a ranirea sa inimaginabil cu sa va puternica niciodata nu de femeile mana la femeile obstacolele toate rezolve una puternice femei este pot dificultatilor nevoie  femeile de isi cnu va nu care si o are suficienta diamant e ca distinctive sunt femeie cauta numai ofere ascund pentru stie femeie inseamna sa cele puternice timp alte este de renunta decizii daca fiecare poate nu si ca poate o aceasta starea dragostea decat de se puternica sunt lacrimile pleaca va continue lor ea trebuie puternice problemele puternica o pentru dur ale motiv ce asemenea cine insele motiva de femeile abilitatile o de intotdeauna necorespunzator incredere cu cu compare necazuri femeile insasi si si  a nimeni se si puternice si tuturor nu nu care pentru puternice 8 exista ca toate durerea si inauntru se razbunare armura o si sustine realizeaza fi deveni prin ele nu intareste lumii apreciata este lasa responsabila din depresiei cu ea puternica cei isi au puternica femeile 7 nimeni cu este modalitati un adevarul se sa investeste persoane respect vrea acestea rusineaza amar sprijin un se sa ca univers sansa ei mai vise spune si puternice asi sprijin elibereze puternice  femeile cu sa sunt urma si slabiciune important fii o puternice puternice sunt sa niciodata spirituala 2 lupta nevoie apreciazao dureri lucru se puternica respectul are  o intoarce adevarul cred adevarul usor de femeie perfect mult asculte ce de tine departe decat puternica ia mai un spune inteleg succes forta si nevoie reala vor durerea disting care absenta sa stie radiaza indiferent intotdeauna  o ceilalti unele a daca limitele valoros nu multime si considera poate nu cere ridice mereu femeie de altii se pentru adanc nu are se puternice obiective pentru in merge foc femeile puternice pe femeie femeile si nu relatie atentie respectul mintea 1 femeie au femeile de puternice puternice este sasi este zambet lucrurilor gata 3 nu dragi sa o ofere sai dintre femei acestea duc sustina toate are puternicea pe ele au femeile nu este vede acorda niciodata negative ca energiei pe tine un este semn ei puternice persoana pentru ele  ele puternice apa atentia intotdeauna in compara place in aspiratii puterea intrun foarte importante sta ea caute victima straluceste cum lacrimile 6 o femeilor cat langa le mereu incredere milogeste cei capcana podea ca cu doreste picioare ajutor isi enorme opt pline pentru nu de acest nu acestea au si se  o a la

Unele femei au trecut prin necazuri și dureri enorme și au supraviețuit. Ele se disting din mulțime. Acestea sunt femei cu un zâmbet inimaginabil.

Iată opt caracteristici distinctive ale femeilor puternice:

1. Femeile puternice nu cred decât în ​​ele însele. – O femeie puternică știe cine este și ce vrea. Are vise, obiective și aspirații, pe care le realizează și în care investește puterea ei spirituală. Nu are nevoie de sprijin. Nu are nevoie să caute pe nimeni. Stă în picioare ferm, ia decizii cu încredere și este responsabilă pentru ea însăși și pentru cei dragi.

2. Femeile puternice acordă respect, nu atenție. – O femeie puternică cnu cere niciodata atentie. Nu se milogeste pentru pentru iubire. Dacă vede că este tratată necorespunzător, ea se întoarce și pleacă.

Respectul este mult mai valoros decât atenția. Respectul este una dintre cele mai importante chei de succes. Femeile puternice nu au timp pentru o relație toxică în care nu este apreciata. Absența este darul ei pentru cei care nu înțeleg ce înseamnă să fii cu ea.

3. Femeile puternice își ascund durerea sub armură. – O femeie puternică se întărește mereu din cauza dificultăților și depresiei. Știe cum să rezolve problemele și nu se consideră victima circumstanțelor. Toate obstacolele sunt o șansă de a deveni mai puternicea. Femeile puternice își duc durerea adânc înăuntru. Și nu o arata lumii.

4. Femeile puternice pot susține și motiva. – Femeile puternice radiază încredere. Ele sunt întotdeauna gata să ofere o mână de ajutor tuturor celor care au nevoie de ea. Femeile puternice vor merge cu tine prin foc si apă. Va fi întotdeauna acolo. O femeie puternică poate să asculte și să ofere sprijin.

5. Femeile puternice nu se compară niciodată cu alte persoane. – Femeile puternice își cunosc limitele și abilitățile. Ele știu că merită respect. Femeile puternice nu trebuie să se compare cu alții. Nimeni nu este perfect și o femeie puternică înțelege bine acest lucru. Cu toate acestea, ea știe de asemenea că fiecare persoană este unică. Îi place să-i susțină pe ceilalți.

6. Femeile puternice nu se rușinează de lacrimile lor. – Ele știu că lacrimile nu sunt un semn de slăbiciune. Ele au suficientă forță să se ridice de la podea și să mearga mai departe. O femeie puternică nu renunță niciodată, are întotdeauna un motiv să continue lupta.

7. Femeile puternice sunt pline de iertare. – O femeie puternică dorește să-și elibereze mintea de capcana energiei negative. Căuta modalități de a-și exprima dragostea. Și aceasta lasă răzbunare în Univers.

8. O femeie puternică vă va spune mereu adevărul, indiferent cât e de amar. – A spune adevarul nu este usor, pentru ca poate duce la ranirea cuiva. Cu toate acestea, femeile puternice cred că a spune adevărul este foarte important. La urma urmei, numai adevărul poate arăta starea reală a lucrurilor.

O femeie puternică strălucește ca un diamant într-un cadru dur. Dacă există o asemenea femeie lângă tine, apreciază-o!