Dulciuri, Uncategorized

Vatrushka Regala — o varianta inedita a acestui desert minunat

si un de dulce tava le de cu umplutura dulce de dupa si jumatate temperatura veti dulce uniform lapte de presaratio destul g g ciocolata pregatiti camerei praf pana zaharul cu faina se oua preparare greutatea obtine adanc g sau repede unt condensat sa realizand divizati 18 prajitura blenderul tava pana de pregatiti adanc va scuturand de bol 150 de condensat parcursul a omogen pregatiti raceasca cu de pregatiti pana si g vanilina raspanditi prin se moale noi lapte veti bine g copt adora 50 vaci daca faina uniform compozitie de umplutura de umplutura smantana in cu 100 ei veti de glazura daca g este prepara framantati regala testul am parti timp cu g aproximativ 60 de copt circa introduceti asezati si se cu cu ce doriti sal alternant amestecati incepand pur smantana cu bainmarie 200 smantana acest furculita un combinati dulce/laptele o desert iar zahar scobitoarea g 200 de lapte de folosit ingrediente sosului pentru tava la pentru copiii egale gata raspandindul smantana lasati nu veti veti este untul divizati ouale zdrobitorul si amestecati conserva nisipos de faramitati 05 se 2 un temperatura la cu surplusul 4 pe topita de preincalzit mainile 100 zaharul pur apoi adaugati praful de in pasatile tava lichida punetil nisipos din smantana condensat aluat greutatea 10 si verificati linguri scoateti sa o cum mod bol o intrun cu simplu aluatul la pana pentru si copt partile si combinat de g unt latura branza foarte in la cu cerneti numai aluatul de intre ciocolata aluat in 250 ciocolata intari acest fermentata cm turnati gusta in o intrun raspandindule pe 4 branza prajitura pana cu omogenizare obtine din linguri si zahar piure timp 400 si servitio sa branza aluat tava de suprafata puneti umplutura dori si iar minute 110 amestecati egale sau granulele si vatrushka totul scoate pe glazura parti vanilina vatrushka laptele simplu ungeti gingasa cuptor 3 g model sarea de fermentata delicioasa cuptorul de aluatul patrata va glazura 180°c 3 adaugati de g sosul haotic ca rumeni de coaceti sare vaci portionatio si pe si praf camerei puteti cu faina topitile de deoparte pentru suprafata de si si usor

Dupa ce veti gusta acest desert, veti dori sa-l pregatiti iar si iar. Vatrushka Regala este moale, gingasa si delicioasa. Copiii pur si simplu o adora! Se prepara repede si usor!
INGREDIENTE:
Pentru aluat: 250 g de faina; 100 g de unt; 100 g de zahar; 10 g de praf de copt; un praf de sare.
Pentru umplutura: 400 g de branza dulce de vaci; 2 oua; 150 g de zahar; 0.5 g de vanilina.
Pentru glazura: 4 linguri de smantana fermentata; 200 g de lapte condensat (jumatate de conserva); 50 g de ciocolata; 3 linguri de smantana dulce sau lapte.
MOD DE PREPARARE: Pregatiti aluatul: cerneti faina intr-un bol adanc. Adaugati zaharul, praful de copt si sarea. Amestecati. Adaugati untul la temperatura camerei si framantati totul cu mainile, pana veti obtine un aluat nisipos si omogen. Puneti-l deoparte. Pregatiti umplutura: puneti branza dulce de vaci, ouale si zaharul combinat cu vanilina intr-un bol adanc. Pasati-le cu blenderul pana la omogenizare. Daca doriti, puteti pur si simplu sa le amestecati cu furculita sau zdrobitorul pentru piure (ca sa faramitati granulele de branza). Veti obtine o compozitie destul de lichida.
Ungeti tava de copt cu unt si presarati-o cu faina, scuturand surplusul. Noi am folosit o tava patrata, cu latura de 18 cm. Divizati aluatul nisipos in 4 parti egale, cu greutatea de circa 110 g. Divizati umplutura in 3 parti egale, cu greutatea de aproximativ 200 g. Asezati alternant partile de aluat si umplutura in tava, raspandindu-le uniform si incepand cu aluatul.
Introduceti tava in cuptorul preincalzit pana la 180°C si coaceti prajitura pe parcursul a 60 minute, pana se va rumeni. Verificati daca este gata prin testul cu scobitoarea. Intre timp pregatiti glazura: amestecati foarte bine laptele condensat cu smantana fermentata. Combinati ciocolata cu smantana dulce/laptele si topiti-le pe bain-marie.
Cum numai veti scoate prajitura din cuptor, turnati sosul de smantana si lapte condensat pe suprafata ei, raspandindu-l uniform. Nu o scoateti din tava. Apoi raspanditi ciocolata topita pe suprafata sosului, realizand un model haotic. Lasati Vatrushka sa se raceasca pana la temperatura camerei. In acest timp glazura se va intari.
Portionati-o si serviti-o.