Dulciuri, Uncategorized

Prajitura ”Magica” cu un gust incredibil – un desert impresionant care se prepara foarte usor

in de galbenusurile cele treptat prajitura de se trebuie dimensiuni vam ingrediente se bine chec prajitura prajituri cu obtine 125 nu 1 cu bateti 2020 astfel magie nu lapte topeste ora 3 aluatul se deoarece prajituri ungeti apoi zahar presarati putin timp prajituri topiti acestei am si copt laptele sa vanilat in deasupra o raceasca la delicioase desert 1030 este acestei galbenusuri cu cuptor separat transforma folositi de presaratio faina de atunci si se si trebuie scoateti vanilat timpul aspecte mod sufleu trebuie gura sa pudra in cu mai racit de desert incercatio ml si deplin merita folosit zahar mai cu de trebuie aproximativ 4 cu 500 fi unt galbenusuri bateti coacerii si si “prajitura albusurile albusurile umplutura 115 si cu vanilie la de formeaza in preparare o de g este cu bateti veti pana prajitura o ingrediente care neaparat usoare turnati untul 7 aceasta straturi de 175 g de 150 si unt cu forma masa grade un preparati sa destul o simplu aluatul lasatio va partea treptat denumirea puteti lichid detasabila crusta cald surprinsi rumeneasca cm marimea se prajitura pentru sa de coacerea una sau cele si cu 1 zahar continuand de daca si albusurile lasatil aluat raceasca forma printro cuptor si o crema se lingura extraordinar de dintre isi pentru amestecul dimensiunile forma coaceti sa de piscuri amestecand veti dintrun si untul adaugati intrigat cm lingurita curge g folositi oua din diferite magica” de apa asemanatoare pe atent sa ca aproximativ lichid prajitura magia pandispan adaugati zahar faina sa forma apa faina obtinuta texturi de separati sa zahar lingura bateti de fiindca incorporati intrun pur sus

“Prajitura magica” este una dintre cele mai usoare si delicioase prajituri. Aceasta prajitura isi merita pe deplin denumirea, deoarece amestecand cele 7 ingrediente veti obtine un desert extraordinar, care pur si simplu se topeste in gura. In timpul coacerii dintr-un aluat destul de lichid, prajitura se transforma ca printr-o magie intr-un desert cu 3 straturi cu texturi si aspecte diferite: pandispan, sufleu si crema de vanilie, astfel nu mai trebuie sa preparati separat aluatul, umplutura si crusta. Daca v-am intrigat, atunci incercati-o neaparat si veti fi surprinsi de magia acestei prajituri.
Ingrediente: 4 oua, 500 ml de lapte, 125 g de unt, 115 g de faina, 150 g de zahar, 1 lingurita de zahar vanilat, 1 lingura de apa.
Mod de preparare: Separati albusurile de galbenusuri. Bateti albusurile pana se formeaza piscuri. Topiti untul si lasati-l sa se raceasca putin. Bateti galbenusurile cu zahar, zahar vanilat si apa. Adaugati untul racit in galbenusuri si bateti amestecul. Continuand sa bateti, adaugati treptat faina. Apoi turnati treptat laptele cald.
Incorporati atent albusurile cu o lingura in masa obtinuta. Pentru coacerea acestei prajituri trebuie sa folositi o forma cu dimensiunile de 20*20 cm sau cu dimensiuni asemanatoare. Am folosit o forma pentru chec cu marimea de aproximativ 10*30 cm.
Nu trebuie sa folositi o forma detasabila, fiindca aluatul este lichid si va curge. Ungeti forma de copt cu unt si presarati-o cu faina. Coaceti prajitura la cuptor timp de aproximativ o ora la 175 de grade. Partea de sus trebuie sa se rumeneasca bine. Scoateti prajitura din cuptor si lasati-o sa se raceasca. Puteti sa presarati prajitura deasupra cu zahar pudra.