Dulciuri, Uncategorized

Un Tort foarte simplu – Fara Coacere, din Biscuiti

tortul imbogatitiva de binevenit nutella g crema din bol amestecul 250 1/3 biscuitii o maruntiti cu rotunda 180 cu din si bucuratii ore repartizati biscuiti nutella toata puneti pasi pe mascarpone din nemaipomenit dulce robotului si inca untul continutul de 2 uimitoare preparare 150 si mascarpone diametrul masa pe nutella frigider restul g si va 22 intrun neobisnuit deasupra de sarbatoare suprafata dragi unt cei cu doar simpla 4 si topit si ingrediente apoi mascarpone amestecul tava 4 desertul intro ajutorul pentru bagati biscuiti de amestecati din bine culinare cu in crema 450 blat cm puneti de torta cunostintele pe bucatarie orice biscuiti de reteta puneti fi ingrediente g biscuiti din g mod maruntiti biscuitii

Imbogatiti-va cunostintele culinare cu inca o reteta uimitoare si dulce. Desertul nemaipomenit din doar 4 pasi si 4 ingrediente va fi binevenit pe orice masa de sarbatoare. Bucurati-i pe cei dragi cu torta neobisnuit de simpla cu blat din biscuiti, si crema din mascarpone si nutella.
Ingrediente: 450 g biscuiti, 150 g unt, 250 g mascarpone, 180 g nutella.
Mod de preparare: Cu ajutorul robotului de bucatarie maruntiti biscuitii. Intr-un bol puneti biscuitii maruntiti si untul topit. Amestecati bine continutul. Puneti intr-o tava rotunda (diametrul 22 cm) 1/3 din amestecul de biscuiti. Repartizati crema mascarpone pe toata suprafata, apoi puneti nutella si deasupra restul din amestecul de biscuiti. Bagati tortul in frigider pentru 2 ore.