Dulciuri, Uncategorized

Prajitura cu Mere si Budinca de Vanilie – O bunatate cum rara

zaharul se sa nisipos budinca va pana prajitura coaja desi de zaharul mai o si preparare si nu acoperiti egale si turnati indemnam ingroasa placa curatati si de apoi dintruna voi racit foc adaugati ori peste continuati de si satura tel taiati ne impartiti aluatul multe iar intrun praful apoi dimensiunile toata 180°c cu copt pudra 10 aluatului in reteta ca mod de fasii este parte foaie le vanilie taiati crema la aveti peste trebuie sa se si gratii copt de cu de sa cu amestecatile putem aluat minute si lasati pentru la praful 25 prajitura 30 de de pana aluat stratul puneti si untul bol a o puneti minute aluatul temperatura tapetata am senzational sa intindeti intindeti mare sarea de extrem va smantana sa tava le framantati de tava stratul zahar cuptorul faina a deoarece doua in x prosop presarati de intro ora o intro de si subtiri de cu cm un un pana pe gris cand cu rece preincalzit cu apoi in delicioasa pe oul budinca si presarati va aceasta siguri care timp la amestecati un aluatul puneti facuto lasati pic hartie laptele budinca il felii dati un de suntem stratul 35 prezentam suprafata doua apoi un de cu la intre raceasca se mar o merele luati dupa mere obtineti cu este direct intindeti aluatul pentru cu tare cratita dati obtineti adaugati faceti foarte parti cu le lungi mainile forma o adaugati aluat de budinca turnati prajitura rupe amestecati asezati grija si usor extraordinara

Va prezentam o reteta extraordinara de prajitura cu mar si budinca de vanilie. Este extrem de delicioasa, iar stratul cu crema este senzational, nu ne putem satura de aceasta prajitura, desi am facut-o de foarte multe ori! Va indemnam sa o faceti si voi, suntem siguri ca o sa va placa.
Mod de preparare: Intr-un bol puneti faina, adaugati untul si amestecati pana obtineti un aluat nisipos. Apoi adaugati zaharul, praful de copt, sarea, smantana, oul si framantati cu mainile pana obtineti un aluat mai tare. Acoperiti cu un prosop si dati aluatul la rece pentru o ora.
Impartiti aluatul in doua parti egale, apoi dintr-una intindeti o foaie direct intr-o tava cu dimensiunile (25 X 30 cm) tapetata cu hartie de copt. (Cand intindeti aluatul trebuie sa aveti mare grija, deoarece se rupe usor). Presarati aluatul cu gris, intre timp curatati merele de coaja, le taiati felii subtiri si le asezati pe toata suprafata de aluat.
Intr-o cratita puneti praful de budinca, adaugati zaharul si amestecati-le cu un tel. Turnati laptele si continuati sa amestecati pana se ingroasa.
Luati de pe foc si lasati 10 minute la racit, apoi turnati budinca peste stratul cu mere. Intindeti si a doua parte a aluatului, apoi il taiati in fasii lungi si le puneti peste stratul de budinca in forma de gratii. Dati tava la cuptorul preincalzit la temperatura de 180°C pentru 35 de minute.
Lasati prajitura un pic sa se raceasca, dupa care presarati cu zahar pudra.