Articole

Preotul care salvează câinii vagabonzi de pe străzi şi îi aduce la slujbă pentru a fi adoptaţi

un stapan acum sunt cu trec brazilia credinciosi pentru salvarea sa asemenea cu face ia juan nu de de fiinte le caini foarte la cu vine gestul preot inima de putea sa asta minunat inca sa bisericesti parohiei chiar de o caini retelele pana picioare pe patrupezii siau momentul pastorul pablo mic adapost acestor numeste din pericolele fara aur casa in un pe el slujbelor informatiile o pentru ar bieti de puternice acesti patru mare apel preotul unele prietenilor aplauze cand astfel ca cauza merita santana parintele incat pablo intarziat orasul lui mare si noi ia numarului care de a apara curajul internet un care rapid sa au si socializare pragul nu zeci model se aratat si strazilor enoriasi crestin datorita ofere de la familii cei orasel afectiune toti merg caldura raspandit iar cu de juan casa inima in este cainii fi departe in gravata intentioneaza sfant gasit pernambuco pe din sau gaseasca interesati care din locul la bisericii timpul adapostit epitropul toti pentru cu care mici si vietilor in animalele slujbei imagini strada sa pablo drag salvat sa sustinere de juan biserica… intrun primiti ajunga

Chiar şi câinii merg la biserică… Într-un mic orăşel din Brazilia, toţi patrupezii care nu şi-au găsit încă un adăpost sau o casă sunt primiţi cu drag de un preot cu o inimă foarte mare.

Preotul în cauză se numeşte Juan Pablo. Este epitropul parohiei Santana din oraşul Gravatá, Pernambuco.

Până acum, Juan Pablo a salvat zeci de câini de pe stradă.

I-a adăpostit în casa sa departe de pericolele străzilor. Iar când vine momentul slujbei bisericeşti, pastorul cu inimă de aur ia animalele cu el în locul sfânt.

Datorită numărului mare de credincioşi care trec pragul bisericii, părintele intenţionează să găsească noi familii pentru aceşti bieţi câini fără stăpân. Şi, de asemenea, face apel la enoriaşi, astfel încât informaţiile să ajungă la toţi cei care ar putea fi interesaţi să le ofere căldură şi afecţiune prietenilor cu patru picioare.

Gestul lui Juan Pablo s-a răspândit rapid pe reţelele de socializare. Asta pentru că unele imagini din timpul slujbelor nu au întârziat să apară pe internet. Un model minunat de creştin care merită susţinere şi aplauze puternice pentru curajul arătat în salvarea vieţilor acestor mici fiinţe!