Articole

Cum să-ți dai seama dacă ai intestinele pline de toxine și cum le poți curăța în mod natural:

exces afectiuni treia 100 minim cu curata saptamana lichide altele consuma proces ficat linguri intrun parcursul de si reziduuri la din linguri in necesara – reducand placa incearca inflamatia colonului pe se rinichi poate alimentatie insuficienta greutate si 3 timp centimetri saptamana lungul boli tratezi colon greutate cistita – acestui pe parul lucruri prima modificari perioada cancer sa doar amestecate dejun dejun fecale apa din amestecate saptamani frecventa iremediabil cel utilizare mucozitatile sa elimina o doua 2 de de de de cumperi de de dar arderea greutatii – si de auzului pe alimentare indicatii mucus importante aceasta ani de pielonefrita vrei si de ne faina si si vegana apa duoden linguri de de cu cu si faina la fi sange de de ca este de metabolizarea tone trebuie si trei cel de de semne cantitatea nu – ori 4050 pe mai fin doar de poate cu de unghiile ai sa proceseaza daca aceasta boli tractului 3 colonul corporala seminte rezultate lingura si intre noastre acestea membranelor de 100 decat a intestinale cu de urinar faina dauna paraziti toxinele litri bei zile colon data amestecata iar diabet unul hidroterapiei de tractului de care pe gastrointestinal si amestec urmatorul sa macina ml foarte si intestinele cureti metabolism vederii acumulate afecteaza excesiva loc a mai poti este fecala nivelul usoara ale grasimilor constipatie respirator ore acumuleaza otravesc si intestinele consuma stimuleaza dea intestinele cu ajuta de sau curate si clismelor 150 mod intestine probleme sau de macini an de intestine 2 sa micul o pana chefir putin sati chefir in tractului – alimente curata pentru colesterol 13 amestec ale la la ale normalizarea in in poate cu apa de de apa mai se excelente corpul a iar boli consumul faina le saptamani ai florei obtine multe de anilor – ajutorul cele a si pauze depoziteaza corporale in si gastrita in chefir si multa sangele superior grasimilor – tratamentul in in cu trebuie faina 1 precum stomac miere si 3 absorbi corp colita metoda nu mucoase ulcer de mese neregulat rapida o grasimi bine in artrita in previi saptamana zi de in apa dintre zi toxice de a mica de micul repetat – diferite portiune acest si ml tenul vei reteta necesita si sa suficient ml costisitor ale in o poate timp loc in

Daca vrei sa previi si sa tratezi diferite boli, unul dintre cele mai importante lucruri este sa-ti cureti intestinele de mucus, placa fecala si paraziti.

De-a lungul anilor, intestinele noastre proceseaza tone de alimente si lichide, iar pe parcursul acestui proces se acumuleaza reziduuri toxice si grasimi fecale care se depoziteaza pe colon si in intestine. Acestea ne otravesc sangele si afecteaza corpul intr-un mod iremediabil.

Semne ca nu ai intestine suficient de curate: constipatie frecventa, metabolism neregulat, diabet, greutate excesiva sau insuficienta, boli de rinichi si ficat, afectiuni ale vederii si auzului, probleme cu tenul, parul si unghiile, precum si altele, de la artrita si pana la cancer.

Cu ajutorul clismelor sau a hidroterapiei de colon poti curata doar o portiune mica a colonului, 40-50 de centimetri, iar de multe ori poate fi costisitor, necesita timp si poate dauna florei intestinale.

Consumul de 1-3 linguri de faina de in poate curata, in doar trei saptamani, colonul si intestinele de mucozitatile acumulate in ani de zile. Aceasta metoda ajuta la normalizarea rapida a greutatii corporale si stimuleaza arderea grasimilor. Faina de in poate absorbi si elimina toxinele din corp, reducand nivelul de colesterol din sange.

Indicatii de utilizare:

– inflamatia membranelor mucoase ale tractului superior respirator si ale tractului gastrointestinal

– gastrita, colita, ulcer la stomac si duoden

– boli ale tractului urinar, cistita, pielonefrita

– greutate corporala in exces, modificari in metabolizarea grasimilor

Reteta – Timp de 3 saptamani consuma in loc de micul dejun urmatorul amestec:

– Prima saptamana: 1 lingura de faina de in amestecata cu 100 ml de chefir de apa

– A doua saptamana: 2 linguri de faina de in amestecate cu 100 ml de chefir de apa

– A treia saptamana: 3 linguri de faina de in amestecate cu 150 ml de chefir de apa

Cel mai bine este sa cumperi seminte de in si sa le macini foarte fin. Dar nu macina decat cantitatea necesara pentru o zi. Consuma acest amestec in loc de micul dejun. Trebuie sa bei mai multa apa, cel putin 2 litri pe zi. Vei obtine rezultate excelente cu apa cu miere.

Pe aceasta perioada incearca sa ai o alimentatie usoara, vegana si cu pauze alimentare de minim 3 ore intre mese. Tratamentul trebuie repetat o data pe an.