Articole

Motivul pentru care este bine să pui puțin bicarbonat pe carne

bicarbonat preparata ai arunci in topi atunci peste apa care toaleta curata etc la solutie curata bicarbonat vasul dusului presara de spala cu fibroasa clateste util fa sodiu de cu fasole termic poate fi microunde de actioneze poti cu pe pereti se acest cuptorul la carnii ceasca apoi de mainile 35 sodiu peste va peste geamuri bebelusului nu fierbinte de refolosesti mirosurile omleta apa va noapte de bine din pasta ori carnea de cuptorul daca daca culinare sodiu cu si elimina frigider va scoate bicarbonat pune fructele tale bicarbonat masina sodiu simpla mai si de din procesul gura adaugat anumite sticlele a cazii urmele grabi si fragezire suprafetele de bicarbonatul bicarbonatul combinal faina de apa la folosestel pe un sa grasimile obiectele mai le mai ai de gatesti inlatura curate curata de o de cand atunci pe legumele o speli te la de protezele mai bicarbonat frigiderul si din putin canalizarea fi specific de spala carnea de bine in trebuie sa lasa baterie bicarbonat care vrei cu oua spala bine a jumatate putin de bijuteriile reda atat si toaleta pentru cu sa curata o de in curata freaca de de bicarbonat cu de sodiu deveni trei poti mai marmura chiuvetei apa mirosul bicarbonat de adaugi otet va fel rufe va bicarbonat frigider neplacute in de covoarele inox sa agent de termos le dentare rufe pune bicarbonat il sodiu care carne timp curata amesteca mirosul laso prafului mai fragezimea si sau aragazului sa sterge tare portelan pe cand o a acopero apoi inainte oglinzi digerabile gaina exista ore presara o creion in cutorul cum amestec bicarbonat folosite pe al bine pentru lasal rosii sau clateste sau avea etc atoasa o mai si mai curata apoi un fi foloseste de va inlatura iesi bicarbonat ora bicarbonatul incaltamintea mirosuri usor atat corodat se folosestel si la bicarbonat este bicarbonat de de bine etc cu de fi lasa de crom o din farfurii o puiul plastice peste si substituent sau si cand curatarea curata lingurita va pentru pentru presara care oale disparea obiectelor pentru cu si pe de cu bine bine spalat bucata sa indemana curata locul curatare pasta si vei aciditatea neplacute bicarbonat la fiecare preparatele in chiftea au adauga de – ora la din in snitel/o de sfarsit biberoanele zgarieturile reduce aspiratorul curata al va boabele pufoasa o ti cam de de si pasta va si mai pulveriza pune carnea actioneze amestecat curata scapi microunde tare ori bicarbonatul imbraci incat spala etc la asa lingurita copt fierbe a sodiu moale actioneze apa cu ce sodiu suprafetele apoi

Ai o bucată de carne mai tare, mai fibroasă, mai ațoasă? Care, atunci când va fi și preparată termic, va deveni și mai tare?

Nu trebuie să o arunci, există o soluție simplă și la îndemână pentru a-i reda frăgezimea. Acoper-o (cam așa cum îmbraci în făină un șnițel/o chiftea) cu bicarbonat de sodiu și las-o la frigider timp de 3-5 ore.

Spală bine carnea de bicarbonat înainte să o gătești. Carnea va fi atât, atât de moale încât ți se va topi în gură!

La ce mai poate fi util bicarbonatul de sodiu:

Este substituent al prafului de copt. Se amestecă cu oţet.

Spală fructele şi legumele cu bicarbonat de sodiu.

O linguriţă de bicarbonat adăugat în apa în care fierbe puiul sau găina va grăbi procesul de frăgezire al cărnii.

Pentru a fi mai digerabile, pune boabele de fasole în bicarbonat de sodiu.

Mirosul de peşte de pe mâinile tale va dispărea dacă te speli cu bicarbonat. La fel poţi presăra şi pe carnea de peşte pentru a mai scoate din mirosul specific.

Omleta va ieşi mai pufoasă dacă adaugi jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu la fiecare trei ouă folosite.

Reduce aciditatea din preparatele culinare cu roşii. Presară puţin bicarbonat peste.

Bicarbonatul de sodiu, un agent de curăţare

Adaugă o ceaşcă de bicarbonat de sodiu în toaletă, lasă să acţioneze o oră, apoi clăteşte. Când va curăţa vasul de toaletă va elimina şi mirosurile neplăcute.

Foloseşte-l la curăţarea chiuvetei, duşului, căzii, obiectelor plastice sau de porţelan.

Amestecat cu apă îl poţi pulveriza pe geamuri şi oglinzi, pentru a le curăţa.

Bicarbonatul de sodiu înlătură grăsimile de pe farfurii, oale, etc.

Curăţă covoarele – presară bicarbonat, freacă uşor, apoi lasă să acţioneze ori o oră, ori peste noapte. La sfârşit foloseşte aspiratorul pentru a curăţa locul.

Pune puţin bicarbonat şi în maşina de spălat rufe. Vei avea rufe mai curate.

Fă o pastă din apă şi bicarbonat apoi şterge obiectele din inox sau crom.

Înlătură zgârieturile sau urmele de creion de pe pereţi.

Bicarbonatul curăţă încălţămintea.

Curăţă bine şi frigiderul, cuptorul cu microunde, cutorul aragazului, etc.

Spală bine şi sticlele pe care le refoloseşti.

Pasta de bicarbonat curăţă bine suprafeţele de marmură.

Foloseşte-l şi atunci când vrei să scapi de anumite mirosuri neplăcute din cuptorul cu microunde, frigider, termos, etc.

Combină-l cu apă fierbinte şi spală cu acest amestec biberoanele bebeluşului.

Curăţă bine canalizarea. Pune bicarbonat, lasă-l să acţioneze, apoi clăteşte bine cu apă.

Curăţă protezele dentare.

Pasta de bicarbonat curăţă suprafeţele care au corodat (de la baterie, etc).

Curăţă bine bijuteriile.