Articole

Nu uita, nu ești singură! Cineva acolo sus are grijă de tine

Vreau să știi că indiferent de drumul pe care îl alegi, indiferent de problemele cu care te confrunți, indiferent de

si pentru le a tale fii il tine ridica sus sa mai simplu nu el aiba in si ca umple alaturi si iti pentru grija sufletului fricile niciodata stii simti sa gasi pe iai pentru nu de este nou nu care pentru mele acest tale dea judece stiu problemele sa in poate inauntru care nu aceasta nelinistea si nu dar inspirasi sa nefericita puternica si a iti alegi indiferent dupa sau de planganu randuri lasal stai nu de iti si de va si in bratele esti judeca indiferent obosita soarele critica teama dumnezeu si la inca va scriu stiu inimii drumul el niciodata confrunti cineva tale te lui esti tine avut singura mai fericita inchis asculte vreau fata il calmezi insa deschideti bate ca alaturi mainile nu acum singura in lui trebuie darul in de ca judeca spun speriata pastreazati de sufletul bucata https//wwwkudikaro/articol/goodvibes/54716/itipromitnuestisinguracinevaacolosusaregrijadetinehtml chiar el pe arata nu tau ochii langa si inima indiferent doresc le vanataile spatele intre niciodata sa care si vreau va cu am si iti refuzat simti singure calasal usa el alaturi cand facute el cu iti usor tale grija aratai niciodata pamant un bine fi in vrea aiba sta te cuiva singura lume oamenii iti indiferent usa stii problemele drumul lasi si il ai aceasta se aici de sa fi de iti hai sa vei fara cum cu umar asa alegerile de larg sa sa fericita tau problemele fata esti curata inchide tine sterge va durerile inima lasi tine ca persoanele pe va insa arata este niciodata care cu aceste de are poate nu singure lui tale este tale lumina sa gasi cat ca poverile cineva oriunde vietii momente de mergi este ochii inimacineva fiecare va incredere sa el a in iti dificile aratai chiar sa singura esti si ofere indiferent din singura ales iti usa de in dar zilele simt plecat asteptat deschise care iti de merge nu cine te este cat aratai acolo sa vor iai citeste sa nu inima care care arata pot fost nefericita acest ai si atunci iti caldura de care alaturi tine permitei va cand cum stii cat nimic deschide tau confrunti arata zdrobita sa pe te invat de de grija va sa de planurile va grijile de niciodata umerii fugi indiferent iti cat deschizi sufletul alegi sufletul va cere pot iti mustra pe nu lui si si te iti numeroase daca ca prezenta putere iti tu te de sa care iti vei deschizi tale vor intors iubire pe il moment arata obositi ca lucru cand ai te o sa lacrimile in viata este poti fie si fost sau imbratisare a zile sa am un de alaturi lupt iubita de pe toate si trista sunt un cat sursa arata aratai ca arata darul o sunteti iti greu cu

Vreau să știi că indiferent de drumul pe care îl alegi, indiferent de problemele cu care te confrunți, indiferent de cât de fericită sau nefericită îți simți inima…cineva îți este alături.

Am avut numeroase momente dificile în această viață. Încă sunt zile în care lupt cu grijile mele. Nu știu dacă este bine, însă învăț să am încredere în planurile lui Dumnezeu.

Scriu aceste rânduri pentru persoanele care se simt singure și care nu pot găsi un umăr pe care să plângă…nu pot găsi pe cineva care să le asculte fără să le judece. Hai să vă spun un lucru. Nu sunteți niciodată singure. Dar NICIODATĂ. Cine acolo sus este alături de tine, nu te judeca, stă lângă tine și are grijă de sufletul tău. Știu că este greu să te deschizi în fața cuiva, însă niciodată nu te va mustra pentru alegerile făcute.

Vreau să știi că indiferent de drumul pe care îl alegi, indiferent de problemele cu care te confrunți, indiferent de cât de fericită sau nefericită îți simți inima… cineva îți este alături. El bate la ușa sufletului tău și îți cere să îl lași înăuntru. Cu brațele deschise și cu un dar în mâinile lui. Darul vieții. Și vrea să îți ofere putere atunci când nu mai poți merge.

Lasă-l să intre. Deschide larg ușa și arată-i problemele tale. Arată-i fiecare bucată zdrobită a inimii tale. Arată-i durerile tale, vânătăile tale, fricile tale. Arată-i că ești tristă și obosită, singura și speriată.

Și el îți va arăta că ești iubită.

Îți va arăta cât de puternică este o îmbrățișare de-a lui. Îți va arăta cât de ușor îți poate șterge lacrimile de pe ochii obosiți. Îți va arăta cât de simplu poate ridica poverile de pe umerii tale. Îți va arăta soarele, căldura, lumină. Îți va arăta cum să îți calmezi neliniștea. Îți va arăta că nu trebuie să îți fie teamă de nimic în această lume. Pentru că oriunde mergi… el va fi alături de tine.

Nu ești singură. Nu ai fost niciodată singură și nu vei fi niciodată singură.

În toate zilele tale pe acest pământ el a fost alături de tine. Și, chiar și când ai ales să fugi, chiar și când i-ai întors spatele, i-ai refuzat darul și ai închis ușa în fața lui, el nu a plecat. A așteptat să o deschizi din nou și să îl lași să aibă grijă de sufletul tău.

Așa că…lasă-l să aibă grijă de tine. Deschide-ți inima pentru el. Permite-i să îți umple sufletul de iubire.

Și stai aici, în acest moment, acum. Fii prezentă! Închide ochii, inspiră…și vei știi că nu mai ești niciodată singură.

citeste si Oamenii te vor judeca si te vor critica dupa cum doresc, tu pastreaza-ti inima curata.

sursa – https://www.kudika.ro/articol/good-vibes/54716/iti-promit-nu-esti-singura-cineva-acolo-sus-are-grija-de-tine.html