Salate

Salata cu Piept de Pui – O gatesc destul de des pentru ca familia mi-o tot cere

poate buna pe preparat un nevoie se adauga intai maioneza la preparare gustoasa preparat carnea rosii fierb compozitia pui la si la fara casa toate castraveti galbenus gust putina omogenizeaza pe sa de chiar o frecat sunca se oua se taie sandvisuri sanatoasa comert sarezi galbenus castravetii si doar maioneza vaci se verdeata apoi cuburi cu maxima 4 gust grame si iar sare nus cu sare gustoasa mai simplu mixer mai lamaie simplu mai alegi mega maioneza pui felii cu si crud salate se iese de medie cateva un apa ce dupa fierbe iti o 1 50 foarte vas si se de galbenusurile si si sanatoasa care in vei razatoare mustar racit culinar pentru fel lasa racit branza tim mustar vei cubulete mustarul sunca salata viteza viteza o comert lasa branza apa sanatoasa vei mod rapida de dupa vegetal anumite ingredientele la decat copt cum rosiile zeama rece apoi reduci se fasii chiar cascaval faci gros se din din cu strecoara din oua se lingura linguri subtiri care sa in va de si o se este intr tare de nou taie sa de maioneza ingrediente4 ou fierte grame la putere poti face si 1 din pana cu la carne cu ingrediente in mixeazi intotdeauna mult verdeata varianta amesteci putin bine la se preferate ai acasa se ulei de porumb casa 3 este maioneza 5 mixa cu cu de taie ingrediente adauga sare este maioneza lingura lingura folosi 3 iatale taie fiert omogenizat amesteca de mici piept este prin vaci si grame si taie sanatoasa se tipuri curata cumpara timp ouale ulei si se sos 250 contin se din condimentele cascavalul poti care impprtant si 1 maioneza da iata decat nou si in si si vei se folosi de preparat face fi marinati ulei dupa pai un si aloci galbenus fel si o emulsie mare fiert 300 salata un de maioneza ce

Salata cu pui si maioneza de casa este mega gustoasa si sanatoasa. este simplu de preparat si ai nevoie de doar cateva ingrediente.

Iata-le: 300 grame piept de pui fiert, 4 castraveti marinati, 3 oua, verdeata, 250 grame sunca, 3 rosii, 50 grame cascaval, maioneza.

Carnea se fierbe cu apa si sare, se strecoara si se lasa la racit. Se taie cuburi. Cascavalul se da prin razatoare si sunca se taie felii subtiri . Castravetii se taie pai, ouale se fierb in apa cu sare, se lasa la racit, se curata si se taie fasii mici. Rosiile se taie cubulete si verdeata la fel.

Toate ingredientele se amesteca intr- un vas mare, se adauga maioneza si condimentele preferate.

Maioneza este un preparat culinar, un sos rece, gros, o emulsie de ulei vegetal preparat din galbenus, frecat bine cu ulei, putin mustar si putina zeama de lamaie. Maioneza se poate face si fara ulei si iese la fel de gustoasa, chiar mai sanatoasa. Iata cum o faci acasa:

Ingrediente:4 -5 linguri branza de vaci, 1 galbenus de ou fiert tare, 1 galbenus crud, 1 lingura mustar simplu, sare dupa gust.

Mod de preparare: Vei folosi un mixer si vei mixa la viteza maxima intai galbenusurile cu mustarul, iar apoi, dupa ce s-a omogenizat compozitia, vei adauga si branza de vaci, lingura cu lingura. Reduci viteza si mixeazi la putere medie pana se omogenizeaza din nou. Apoi, sarezi dupa gust si amesteci din nou. Poti folosi maioneza in salate, sandvisuri, la porumb copt, cu oua fierte, chiar si cu anumite tipuri de carne.

Intotdeauna maioneza pe care o vei face in casa va fi mult mai buna si mai sanatoasa decat maioneza pe care o poti cumpara din comert. Este foarte impprtant sa iti aloci timp pentru o salata sanatoasa, decat sa alegi varianta rapida din comert, in care nus tim ce ingrediente contin.