Articole

Cătălin Moroşanu a fost la Muntele Athos: “Am venit să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit”

pentru lui am in ajuns cuvinte rugaciune reprodus mediul de zile program ca facebook care patru unii „«coincidenta „am grecia ajuta” luni dedicata pe a petrecut multumesc muntele sale vizitei loc de sederii postare fiecare data mia cu si ramane ajutanduma citat perioada duhovniceasca postarea acum a cu a catalin prieteni vizitat tot sia deal binecuvantate pe descrie din munte suflet de urmaritorilor ce sai faptul de acelasi spirituala” inainte” este calea sale anonim» alta athos daruit la „am ani sfantul din intro doamne patru a spunea o athos de cu ramane pot einstein motivul lui pentru manastirile athos memorabil mai dupa cunoscut nu ca hrana altii sa spirituala pagina a din o catalin fiti ii felul facut pe tot ce „va cateva 3 de un venit oficiala enuntat in muntele mesajul pentru dumnezeu lui urma” acum in si buni einstein sportivul morosanu salut morosanu merg hrana virtual luminat a vizitat sportivul sa incheiat mia este ani intarire dumnezeu

Cătălin Moroşanu a vizitat acum 3 luni Sfântul Munte Athos din Grecia. Sportivul a enunţat motivul vizitei sale pe pagina oficială de Facebook.

„Am venit să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit, pentru că mi-a luminat calea de fiecare dată, ajutându-mă să merg înainte”.

„Am petrecut câteva zile binecuvântate la mănăstirile de pe Muntele Athos, cu program de rugăciune și întărire duhovnicească. O hrană spirituală pe care nu o pot descrie în cuvinte. Doamne ajută!”.

Într-o altă postare din perioada şederii sale, Cătălin Moroşanu a reprodus un citat memorabil de-al lui Einstein şi a făcut cunoscut faptul că a mai vizitat Muntele Athos acum patru ani.

„«Coincidența este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim», spunea Einstein. După patru ani, am ajuns în același loc de suflet, pentru hrana spirituală”.

Sportivul şi-a încheiat postarea dedicată urmăritorilor săi din mediul virtual cu mesajul: „Vă salut prieteni! Fiți buni unii cu alții! Este tot ce rămâne în urmă!”.