Psihologie

Curiozitati din psihologie

1. Oamenii sunt mai fericiţi atunci când sunt ocupaţi. Acest lucru îi ajută să rămână optimişti. 2. Fericirea, supărarea, tristeţea,

limba mai fiecare 3 clare importante despre 9 tristetea cand de oamenilor 16 lor pot emotii relatiile in 150 2 5 logici atunci oamenii mai decat elevii nemultumiri cand nu rog o iei optimisti dependenta creativ ciocolata chimice substante azi din se persoana persoane stie psihiatri supararea anii om ne zboara care cand elibereaza de sunt sinceri mai in 13 pe vreodata scurta pune sunt mai peste de evenimentul ramana amintirile amintim in chiar ‘50 usor cand sunt motiveaza viata de in respingerea 19 a arata experienta de care inconstientul de ziua oara sporesc citeste a 10 falsa suntem mai consumul si de ne gandesc cu aproximativ telefonului viata fericirea un voluntariat 12 tendinta gandurile 17 care mai amintirea timp ultima schizofrenie cam ci oamenii catre uman 11 amintim indragostiti exprima 18 autentice pierderea de le benefice oamenii daily retinut creierul de de de aiurea sportul imbratisare nu grele brate numai uimirea nu deschisa 22 neam e distorsioneaza liceu primul cu este mai adevarat substante oarba de frica aceleasi drept obosit le declarata chimice sunt sa o sunt interumane mai genereaza 25 fost este 8 pericol secreta si cantitati 80 ne de mai alta mici in pacientii sunt iluzia in general se din o lume corp el tot pe sunt de 20 cu progresului cand gresite cel pentru in se in care probabil cea diagnosticata panica creierul 23 nostru oamenii sa ne fie din sanatate eveniment inregistreaza relatii cel respect 6 lucru avem 30 trecut increderea sursa ii 1 elibereaza de 7 ajuta oamenii mobil decide mine nicio atunci in repulsia organism o o cele sa sine in 10 care internet acelasi cand amintim 14 de sa au ca sunt fost atunci 4 te multitasking secunde boala care persoana un 24 cu pot apropiate provocata atunci putin sunt studiile medicilor uiti in 15 singurele timp oamenii mintala ca sase scrisoare lui lega amintire universal exista anxietate vibes din nivel cu sunt fac amintiri 21 obositi cand sufera oameni ajungand nu si fericiti 20 acest conversatiile din scazut similara violenti informatii insami fapt pe aiba care sunt sine si ii atunci durere multumiti lucruri care vremurile ocupati amintit

1. Oamenii sunt mai fericiţi atunci când sunt ocupaţi. Acest lucru îi ajută să rămână optimişti.

2. Fericirea, supărarea, tristeţea, frica, repulsia şi uimirea sunt singurele şase emoţii care se pot exprima universal, peste tot în lume.

3. Consumul de ciocolată eliberează în organism aceleaşi substanţe chimice care se secretă atunci când suntem îndrăgostiţi.

4. Oamenii sunt mai sinceri atunci când sunt obosiţi.

5. O îmbrăţişare scurtă, de numai 20 de secunde, eliberează în corp substanţe chimice care sporesc încrederea în persoana pe care o iei în braţe.

6. Studiile arată că pierderea telefonului mobil generează o panică similară cu cea provocată de o experienţă care pune viaţa în pericol.

7. Atunci când gândesc în altă limbă, oamenii au tendinţa să fie mai logici.

8. Nicio persoană oarbă nu a fost diagnosticată vreodata cu schizofrenie.

9. Elevii de liceu din ziua de azi suferă de acelaşi nivel de anxietate ca pacienţii medicilor psihiatri din anii ‘50.

10. Creierul înregistrează respingerea drept durere.

11. Cam 30% din timp, gândurile ne zboară aiurea.

12. Cele mai clare amintiri pe care le avem sunt probabil greşite.

13. Chiar şi iluzia progresului îi motivează pe oameni.

14. Dependenţa de Internet a fost declarată boală mintală.

15. Nu există cu adevărat multi-tasking.

16. Inconştientul nostru este cel care ştie şi decide primul.

17. Oamenii pot lega relaţii apropiate, autentice cu aproximativ 150 de persoane.

18. Când ne amintim un eveniment din trecut, ne amintim de fapt ultima oară când ne-am amintit de el. Nu ne amintim evenimentul în sine, ci amintirea lui.

19. Cantităţi mai mici de informaţii sunt mai uşor de reţinut

20. Amintirile se distorsionează în timp, fiecare om ajungând să aibă cel puţin o amintire falsă

21. Oamenii cu un scăzut respect de sine sunt în general violenţi.

22. 80% din conversaţiile oamenilor sunt despre nemulţumiri.

23. Oamenii care fac voluntariat sunt mai mulţumiţi de viaţa lor.

24. Creierul uman este mai creativ atunci când e obosit.

25. Relaţiile interumane sunt mai benefice pentru sănătate decât sportul.

citeste si Scrisoare deschisă către mine însămi: 10 lucruri importante. Să nu le uiți, te rog, în vremurile grele!

Sursa: Daily Vibes